25. aprila 2024

Tehnokrat

Moč tehnologije.

Philipsov picajzelj

2 min read

Kdaj je slika res ostra? Ko ima visoko gostoto pik. In najmanjši član družine monitorjev Philips UltraClear z ločljivostjo 4K UHD jo vsekakor ima. Ob 60 cm diagonali (23,8 palca) model 241P6VPJKEB prikazuje sliko, ki je sestavljena iz 3840 x 2160 pik, pri čemer prikaže tudi najmanjše podrobnosti. Povečano delovno površino uporabniki lahko izkoristijo za prikaz priljubljenih vsebin ali povečanje delovne učinkovitosti.

241P6VPJKEB_2

Poleg matrike ločljivosti 4K UHD monitor prinaša tudi druge napredne tehnologije, ki zagotavljajo odlično sliko in uporabniško izkušnjo. 10-bitno vzorčenje slike poskrbi, da lahko monitor prikaže kar 1,074 milijarde barv. Prikazana slika je čista, barve naravne, barvni prehodi izjemni in brez lis. Barva reprodukcija dosega več kot 99% razširjenega barvnega spektra sRGB, kar bodo cenili vsi, ki si želijo natančnih barv v svojih aplikacijah. Širok kot gledanja in visok kontrast omogoča matrika vrste AH-IPS. Ta predstavlja idealno izbiro za uporabnike, kateri uporabljajo aplikacije, ki stalno zahtevajo visoko natačnost barvne reprodukcije in svetlo sliko – npr. obdelava grafike, fotografij ali videa.

241P6VPJKEB_3241P6VPJKEB_4

Tudi povezljivost novega Philipsa ni od muh. Monitor podpira tehnologijo MultiView in omogoča sočasen prikaz dveh virov slike na zaslonu – npr. računalniške in tv slike hkrati. Tehnologija MHL pa poskrbi, da se na monitorjev zaslon preslika slika z mobilnih naprav uporabnikov. Monitor je opremljen s tremi vmesniki USB 3.0, eden med njimi omogoča tudi zelo hitro polnjenje baterij povezanih naprav. Za učinkovito delo ima monitor vgrajena še kakovostno spletno kamero in mikrofon.

Monitor z neizgovorljivim imenom (241P6VPJKEB) bo kmalu naprodaj v vseh bolje založenih trgovinah – ne bo pa poceni. Slabih 550 evrov bo veljal.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © Tehnokrat | Vse pravice pridržane. | Newsphere by AF themes.