26. aprila 2024

Tehnokrat

Moč tehnologije.

AOCjev 4K monitor z odličnim ppi-razmerjem

1 min read

Podjetje AOC je predstavilo res vsestranski računalniški monitor z  ločljivostjo 4K. 23,6-palčni model U2477PWQ je opremljen z matriko PLS, ki sliko prikazuje v ločljivosti 3840×2160 pik in postreže z izjemnim, kar 100-odstotnim prikazom barvnega spektra sRGB ne glede na zorni kot.

U2477PWQ_3

Kombinacija ločljivosti 4K in monitorja z diagonalo 60 cm prinaša še bolj intuitivno delo, zelo visoko gostoto pik pa uporabnik vidi kot izjemno ostro sliko, polno podrobnosti ob prikazu fotografij ali video vsebin. Monitor je opremljen še s tehnologijo Flicker FREE, ki zmanjša utripanje slike in preprečuje večjo utrujenost oči uporabnika.

U2477PWQ_1

Razveseli tudi podatek o priključkih. Poleg ultra hitrega HDMI 2.0 s prepustnostjo do 18 Gb/s, ki podpira prikaz video vsebin v ločljivosti 4K s 60 sličicami na sekundo, sta na zadnji strani monitorja vgrajena še priključka MHL 3.0 in DisplayPort 1.2. Uporabniki pametnih telefonov in tablic bodo cenili praktičnost rabe tehnologije MHL, saj jim ta omogoča sočasno prikazovanje slike na monitorju in polnjenje mobilne naprave.
U2477PWQ_4
Cena, povprašate. Hja, štiri stotake bo treba vzeti iz denarnice in jih izročiti prodajalcu.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © Tehnokrat | Vse pravice pridržane. | Newsphere by AF themes.