19. aprila 2024

Tehnokrat

Moč tehnologije.

Telemach daje NAJVEČ

1 min read

Telemach je predstavil nove mobilne pakete VEČ, ki s pridom izkoriščajo nadgrajeno mobilno omrežje 3G in novo omrežje 4G/LTE ter njuno pokritost (99 oziroma 80%). Zgledna lastnost paketov VEČ je tudi možnost uporabe več kot 3000 javnih Wi-Fi točk znotraj omrežja UNIFI, ki je sedaj razširjeno po celotni regiji Adriatic.

Telemach paketi VEC

Paketi VEČ, ŠE VEČ in NAJVEČ uporabnikom na pregleden način omogočajo več prenosa podatkov in še več zabavnih vsebin za čim lažjo komunikacijo. Telemach se tik pred končno združitvijo mobilnih in fiksnih storitev pod eno blagovno znamko ponaša tudi s svežo spletno stranjo in prenovljenimi poslovalnicami, z okrepljeno ekipo pa bo zagotavljal še boljšo uporabniško izkušnjo. Podrobnosti o novih paketih najdemo na spletni stran www.telemach.si.

utrinek z novinarske konference

Za vse obstoječe naročnike Telemacha, ki že uporabljajo fiksne storitve televizije, interneta ali telefonije, so podjetju pripravili posebne ugodnosti, saj je ponudba novih mobilnih paketov VEČ cenejša tudi do 5€ mesečno. V paketih ŠE VEČ in NAJVEČ pa je naročnina za drugo SIM-kartico le 10€. V paketu NAJVEČ uporabnikom pripada tudi 100 minut brezplačnih pogovorov v državah EU in 200 MB brezplačnega prenosa podatkov v državah EU ali ZDA.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © Tehnokrat | Vse pravice pridržane. | Newsphere by AF themes.