19. aprila 2024

Tehnokrat

Moč tehnologije.

Telefon z “laserjem”

1 min read

ASUS je predstavil ZenFone 2 Laser, pametni telefon z izjemno fotografsko žilico. Telefon z zaslonom do ločljivosti 1920 x 1080 pik, ima vgrajeno zmogljivo kamero Pixel Master ločljivosti 13 milijonov slikovnih točk. Piko na “i” odličnemu zajemu fotografij in video posnetkov predstavlja laserska tehnologija samodejnega ostrenja, ki fotografirani subjekt do potankosti izostri v le 0,3 sekunde.

ZE550KL_AG32_W

ZenFone 2 Laser je zelo zmogljiv telefon, saj najzmogljivejšo različico poganja osemjedrni 64-bitni procesor Qualcomm Snapdragon, podprt s 3 GB hitrega delovnega pomnilnika. Zaslon je v vseh različicah opremljen z najnovejšo zaščito Corning Gorilla Glass 4, ki ga varuje pred praksami in drugimi poškodbami.

Kamera PixelMaster se poleg izjemne ločljivosti 13 megapik lahko pohvali z zaslonko f/2.0, kar telefonu omogoča fotografiranje tudi v pogojih slabše svetlobe, saj lahko ponoči zajame tudi do 400 odstotkov svetlejše fotografije kot prejšnja generacija pametnih telefonov in to brez uporabe bliskavice. ZenFone 2 Laser ima vgrajeno bliskavico, ki zagotavlja, da so fotografirane barve kar najbolj pristne.

ZE500KL_AG21_R

Kamera zna zajemati tudi fotografije v t. i. Super HDR načinu, ki zna obdelati posamezne slikovne pike in izboljšati njihov kontrast, tako da fotografirani subjekti resnično izstopijo iz ozadja ali sence. Aplikacija za fotografiranje pozna tudi ročni način upravljanja, ki uporabniku omogoči popoln nadzor nad nastavitvami fotografiranja, kot so občutljivost ISO, hitrost zaklopa itd.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © Tehnokrat | Vse pravice pridržane. | Newsphere by AF themes.