Z Addiko v Cannes

Addiko ima zanimivo akcijo. V navezi z Mastercardom je namreč vsem imetnikom Addiko kartice Mastercard ponuja priložnost biti del glamurja svetovnega filma. V nagradni igri »Mastercard in Addiko banka vas popeljeta v Cannes« lahko osvojite glavno nagrado, ki predstavlja potovanje za dve osebi v Cannes z obiskom filmskega festivala. Nagrada vključuje dve letalski vozovnici v Francijo, prevoz z letališča do Nice, nočitev v hotelu, stilski in frizerski tretma z modnimi strokovnjaki, ki bodo poskrbeli, da boste na rdeči preprogi, projekciji filmov in pred stoterimi bliskavicami izgledali resnično glamurozno. Addiko banka in Mastercard pa nagrajencu podarjata tudi žepnino, ki bo omogočila, da bo ta enkratna izkušnja tudi brezskrbna.

V nagradnem žrebanju lahko sodelujete na dva načina:

  1. imetniki Addiko kartic Mastercard opravite najmanj tri nakupe nad 20 EUR z vašo Addiko kartico Mastercard v obdobju med 8. februarjem in 5. aprilom. Če ste lastnik več Addiko kartic Mastercard, so vaše možnosti za osvojitev te zvezdniške nagrade še večje;
  2. v kolikor niste lastnik Addiko kartice Mastercard pa ste vabljeni k obisku najbližje Addiko poslovalnice, kjer preprosto izpolnite kupon za sodelovanje v nagradni igri.

Za vse podrobnosti o nagradni igri, žrebanju nagrad in Addiko kartici Mastercard obiščite https://www.addiko.si/mastercard-in-addiko-banka-vas-peljeta-v-cannes/.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.