19. aprila 2024

Tehnokrat

Moč tehnologije.

Dva nova “juniorja”

1 min read

Korporacija Synology Inc. ima dve novi škatlici, in sicer “juniorja” med sistemi za omrežno hrambo podatkov (NAS), modela DS220j in DS420j. Slednji, DiskStation DS420j, je odlična rešitev za sinhronizacijo in skupno rabo datotek. S štirimi režami za diske ponuja dovolj možnosti za nadgradnjo kapacitete hrambenega prostora tako za profesionalne, kot za domače uporabnike. Model DS220j pa za razliko od večjega brata sprejme dva diska/pogona SSD.

Oba sta namenjena domačim uporabnikom za učinkovito upravljanje in deljenje večpredstavnostnih datotek. Sta idealna izbira za hrambo fotografij in simultano predvajanje video posnetkov. Vgrajen imata 64-bitni štirijedrni procesor z 1 GB pomnilnika DDR4. Hitrost pretoka kodiranih podatkov doseže tudi več kot 112 MB/sekundo in to v primeru branja kot zapisovanja podatkov. Maksimalna kapaciteta prostora za hrambo podatkov je v primeru zmogljivejšega modela kar 64 TB.

Napravi poganja sistem DiskStation Manager, stabilna platforma za upravljanje podatkov, ki omogoča varovanje podatkov in pomaga izboljšati delovno učinkovitost. Synology je prejel številna medijska priznanja, med drugim se ponaša z najvišjimi ocenami v deseti raziskavi TechTarget Quality Awards, ki jih je prejel za sisteme NAS srednjega razreda, in z izborom PCMag Business Choice Award, ki jo je prejel že šesto leto zapored.

Več podatkov o novincih najdete na povezavah:
https://www.synology.com/products/DS420j
https://www.synology.com/products/DS220j

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © Tehnokrat | Vse pravice pridržane. | Newsphere by AF themes.