26. aprila 2024

Tehnokrat

Moč tehnologije.

Galaxy Fold je vendarle nared

1 min read

Danes je velik dan za korejskega velikana Samsung Electronics. Gre namreč za začetek prodaje edinstvenega Galaxy Fold, ki predstavlja popolnoma novo kategorijo mobilne tehnologije. Sprva bo na voljo korejskim uporabnikom; kasneje pa tudi v Franciji, Nemčiji, Singapurju, Združenem Kraljestvu, ZDA in drugih državah.

Pametni mobilnik s prepogljivim zaslonom je oblikovan z namenom, da navduši nove izkušnje: ko je zaprt, lahko do ključnih aplikacij elegantno dostopamo z eno roko, in ko je odprt, na navdihujočem 18,54-centimetrskem brezkončnem prepogljivem zaslonu , odkrivamo nove možnosti večopravilnosti – si ogledamo videoposnetke, igramo igrice in še mnogo več.

Samsung je v preteklih mesecih veliko pozornosti namenil ponovnemu redefiniranju Galaxy Fold ter tokrat na trg pospremil napravo, ki bo uporabnikom zagotovila najboljšo možno izkušnjo. Samsung je v tem času namenil ogromno časa izboljšavam na področju oblikovanja in izdelave, in še več časa namenil zagotavljanju celovite uporabniške izkušnje.

Galaxy Fold združuje priljubljene karakteristike tabličnega računalnika in pametnega telefona ter tako zagotavlja novo mobilno napravo in prvo tovrstno izkušnjo – od nove oblike in materialov, do edinstvenega prepogljivega uporabniškega vmesnika, vsestranske kamere in premium zmogljivosti. Samsung je s partnerji razvil popolnoma nov uporabniški vmesnik, ki bo spremenil način, kako uporabljamo mobilne naprave in izkoristil vsako prednost edinstvenega Galaxy Fold. Kot rezultata tega – naprava odpira nove možnosti za vsakega uporabnika. No, vsaj tistega, ki ima vsaj dva tisočaka zanjo …

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © Tehnokrat | Vse pravice pridržane. | Newsphere by AF themes.