16. aprila 2024

Tehnokrat

Moč tehnologije.

Lenovo ruši rekorde

2 min read

Lenovo je cilj, da postane največje tehnološko podjetje, vzel skrajno resno. V za podjetje nedavno končanem poslovnem letu je dosegel že 51 milijard ameriških dolarjev prihodkov in trdno ostaja v sedlu, ko gre govora o vodilnih proizvajalcih računalnikov.

Na novinarski konferenci, poimenovani Think Innovation, je podjetje predstavilo nove naprave iz družine Think. Sodobni zaposleni zahtevajo vitke prenosnike, ki jim omogočajo stik s podjetjem iz praktično katerekoli lokacije in tehnologije, ki dvigajo njihovo produktivnost. ThinkBook prenosniki so oblikovani tudi po zahtevah mlajših, ki šele vstopajo v svet delovne sile in so hkrati tudi cenovno dostopnejši.

»Lenovo z letošnjim letom uvaja novo blagovno znamko poslovnih prenosnikov, namenjeno majhnim in srednje velikim podjetjem, poimenovano ThinkBook. Prva predstavnika nove družine ultra tankih prenosnikov sta namenjena poslovnim uporabnikom, ki si želijo bolj potrošniško oblikovanih naprav. Z njima bomo še okrepili ponudbo v segmentu poslovnih prenosnikov, obetamo si zelo uspešno prodajo,« je uvodoma dejal Jovan Glamočanin, direktor Lenovo Slovenija.

Ultra tanek ThinkBook S je na voljo s 13- in 14-palčnim zaslonom, ukrojen pa je po meri uporabnikov, ki ne prisegajo na kompromise glede varnosti, zanesljivosti in podpore, hkrati pa si želijo sodobne naprave in računalniške izkušnje, ki je podobna izkušnji mobilnih naprav. Lenovo ThinkBook 13s in 14s sta idealna izbira za vsako podjetje, saj poleg sodobne oblike prinašata tudi odlične zmogljivosti. V ohišje iz aluminija so vgrajene komponente, ki jih najdemo tudi v drugih družinah računalnikov Think.

Stalno inoviranje in oblikovanje novih naprav ter prenova uporabniških izkušenj so poskrbeli za številne tehnološke dosežke v preteklem poslovnem letu, zlasti odmevna je bila nedavna napoved prvega računalnika z zložljivim zaslonom na svetu.

Lenovo pa je skupaj s partnerjem Qualcomm poskrbel tudi za razvoj novega razreda osebnih računalnikov, ki so vedno vklopljeni, vedno povezani in zasnovani za pametnejše in sodobne računalniške izkušnje. Partnerja sta tako že pokazala prvi prenosnik s povezljivostjo v omrežja 5G na svetu. Partnerstvo in nova računalniška platforma Snapdragon™ 8cx 5G bosta odprla vrata novim uporabniškim izkušnjam, tako potrošnikom kot podjetjem.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © Tehnokrat | Vse pravice pridržane. | Newsphere by AF themes.