Lexmark s kioski nad kaos v državnih uradih

Družba Lexmark International je predstavila novo rešitev, ki bi še kako prav prišla tudi našim državnim ustanovam. Rešitev Lexmark MFP Kiosk for Government uporablja večkrat nagrajene večopravilne naprave Lexmark kot del samopostrežne platforme, državnim organom ter državljanom pa bo omogočila učinkovitejše in bolj varno tiskanje, kopiranje in digitalizacijo dokumentov.

“Počasni ročni procesi, povezani z obrazci, prijavnicami in drugo dokumentacijo, so ozka grla, s katerimi se soočajo državne ustanove, ki morajo hkrati upravljati tudi s proračunskimi pritiski, omejenimi viri in višjimi pričakovanji državljanov,” je dejal Marty DeGraff, direktor oddelka Lexmark Government Solutions, in nadaljeval: “Rešitev Lexmark MFP Kiosk izkorišča zmogljivosti Lexmarkovih pametnih večopravilnih naprav in državnim ustanovam omogoča, da kljub manj virom izboljšajo uporabniško izkušnjo zaposlenih in državljanov. Nova rešitev zaposlenim prihrani čas pri razvrščanju dokumentov in preverjanju podatkov, državljani pa postopke lahko začno takoj ob obisku državnega organa, kar skrajša čakalne vrste in čase.”

Rešitev Lexmark MFP Kiosk je enostavna za implementacijo in uporabo. Intuitivni vmesnik vodi uporabnika skozi postopek pošiljanja in prejemanja relevantnih informacij, intuitivna pogovorna okna in preproste ikone, ki se izpisujejo na zaslonu večopravilne naprave, pa omogočajo hitro prijavo v uporabniški račun in pohitrijo upravljanje z dokumenti. Kiosk MFP služi tudi kot repozitorij obrazcev za tiskanje dokumentov na zahtevo. Državljani lahko dostopajo do različnih obrazcev, prijavnic ali drugih dokumentov neposredno v meniju naprave ter ga natisnejo predizpolnjenega s svojimi podatki.

Varnost je ključnega pomena za vladne agencije, Lexmarkove večopravilne naprave pa informacije, ki jih hranijo, skrbno varujejo. Vse naprave so opremljene z varnostnimi funkcijami, ki zagotavljajo, da so podatki varno zajeti, shranjeni in preneseni ter preprečujejo uhajanje informacij.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.