Synology z aktivnimi varnostnimi kopijami

Synology manjšim podjetjem, ki uporabljajo pisarniško okolje v oblaku, prinaša elegantno rešitev za lokalno varnostno kopijo. Active Backup za G Suite/Office 365 je namreč rešitev za varnostno kopiranje oblačnih vsebin na zasebno lokacijo, ki za ugodno ceno zagotavlja varnost podatkov, shranjenih na platformah G Suite in Office 365.

»Glede na to, da za povečanje učinkovitosti vse več podjetij uporablja rešitve za skupinsko delo v oblaku, je varnost podatkov, shranjenih v oblaku, vse bolj pomembna,« je izjavil Jia-Yu Liu, direktor oddelka Cloud & Backup pri Synology Inc. »Active Backup za G Suite in Office 365 sta naši prvi rešitvi za varnostno kopiranje, ki sta namenjeni zaščiti poslovnih podatkov, ki niso shranjeni na domači lokaciji. Omogočata varnostno kopiranje podatkov iz oblaka na lokalno napravo Synology NAS in zaščito pred zlonamernimi napadi in nesrečami. Obenem pa omogočata tudi popoln nadzor nad shranjenimi podatki.«

Glavne lastnosti Active Backup za G Suite/Office 365 vključujejo:
• Učinkovito varnostno kopiranje na zasebni lokaciji: enkratna investicija v rešitev za varnostno kopiranje podatkov s platform G Suite ali Office 365 na lokalno Synology NAS napravo omogoča preprost način za posedovanje in zaščito podatkov zaposlenih.
• Samodejno zaznavanje in varnostno kopiranje novih uporabniških računov: na novo ustvarjeni računi bodo samodejno prepoznani in dodani v varnostno kopijo, kar minimalizira stroške upravljanja, kot tudi možnosti, da bi pri varnostnem kopiranju spregledali podatke katerega od zaposlenih.
• Prilagodljiv RPO (čas med dvema kopijama – količina podatkov, ki bi se lahko izgubila med dvema dogodkoma): možnost določanja več programov varnostnega kopiranja ponuja prilagodljivost posameznim poslovnim potrebam. Na primer, sprotno varnostno kopiranje omogoča uporabnikom, da se njihovi podatki shranjujejo simultano in sproti med delom, pri čemer je izguba podatkov lahko minimalna. Na drugi strani pa varnostno kopiranje glede na vnaprej določen urnik, podjetjem omogoča varnostno kopiranje in obremenitev sistema po svojem prilagojenem načrtu.
• Samopostrežni portal za obnavljanje podatkov: priročen samopostrežni portal z intuitivno organiziranim vmesnikom uporabnikom omogoča obnovitev podatkov iz varnostnih kopij po svoji izbiri in brez pomoči administratorja. Tako je razbremenjeno osebje oddelka za IT v podjetjih, delo zaposlenih pa poteka bolj učinkovito.
• Učinkovitost hrambe in varnostnega kopiranja: Sistem edinstvene kopije zagotavlja učinkovitost prenosa in shranjevanja podatkov s prenosom in shranjevanjem le datotek z edinstveno vsebino. Deduplikacija na nivoju blokov pomaga podjetjem shranjevanje čim večje količine podatkov, tako da shranijo le bloke datotek, ki so spremenjene v primerjavi s predhodno različico.
• Popolna zaščita datotek: Poleg uporabniških podatkov se lahko neposredno v račune G Suite Office 365 varnostno kopirajo in kasneje obnovijo tudi nastavitve dovoljenj posameznikom in metapodatki, kar podjetjem zagotavlja celovito zaščito okolja za sodelovanje v oblaku.

Team Drive varnostno kopiranje: Team Drive, ki ga je Google predstavil letos, je prostor, namenjen sodelovanju v skupini in je z rešitvijo Active Backup prav tako podprt. Še več, z omogočeno funkcijo Team Drive Discovery, bo rešitev samodejno vključila v varnostno kopijo tudi vse novo ustvarjene Team Drive.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.