16. septembra 2024

Tehnokrat

Moč tehnologije.

Samsung nagrajuje olimpijske športnike

1 min read

Letošnjim udeležencem Olimpijskih iger v Parizu se bo upravičeno smejalo. Skoraj 17.000 športnikov in članov olimpijske družine za olimpijske in paraolimpijske igre bo prejelo mobilnik Samsung Galaxy Z Flip6 Olympic Edition. Da bi zagotovili pravočasno dostavo vsem športnikom iz Pariza 2024 še pred uradnim začetkom prodaje na trgu, je moral Samsung tesneje kot kdaj koli prej sodelovati z Mednarodnim olimpijskim komitejem (MOK) in uskladiti poseben in varnejši program prevoza.

Po meri izdelan pametni telefon je posebej zasnovan za izboljšanje izkušenj športnikov v času iger in je prva olimpijska izdaja z umetno inteligenco Galaxy AI. Na njem je vnaprej naložen celoten nabor ekskluzivnih storitev in uporabnih aplikacij, vključno s kartico eSIM s 100 GB podatkov 5G, neomejeno brezplačno kartico za dostop do javnega prevoza in več uradnimi olimpijskimi aplikacijami, ki so oblikovane tako, da športnikom pomagajo odpreti nove izkušnje in se povezati z novimi ljudmi, medtem ko so v Parizu.

Samsung kot ponosni svetovni olimpijski in paraolimpijski partner, s telefonom Galaxy Z Flip6 Olympic Edition nadaljuje več kot tri desetletja dolgo zapuščino, ki v podporo olimpijskim igram zagotavlja svojo najsodobnejšo tehnologijo in mobilne inovacije.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © Tehnokrat | Vse pravice pridržane. | Newsphere by AF themes.