17. aprila 2024

Tehnokrat

Moč tehnologije.

MWC24: HONOR pobasal kar 45 nagrad

2 min read

HONOR je na sejmu MWC 2024 v Barceloni predstavil svojo novo strategijo za vse scenarije z umetno inteligenco, in sicer z napovedjo globalne predstavitve mobilnika HONOR Magic6 Pro in osebnega računalnika HONOR MagicBook Pro 16 z umetno inteligenco. Z uporabniškim vmesnikom, ki temelji na nameri uporabnika, in sodelovanjem med operacijskimi sistemi HONOR prinaša funkcije z umetno inteligenco, kot sta Magic Portal in MagicRing, ki so podjetju prinesle vrsto priznanj in medijskih nagrad.

Letos je HONOR na sejmu MWC prejel kar 45 nagrad svetovnih medijev. Mediji so prvič ob globalni predstavitvi telefona HONOR Magic6 Pro pohvalili prav tega. Android Headlines je telefonu HONOR Magic6 Pro podelil nagrado “Best of MWC 2024” in zapisal, da je “HONOR Magic6 Pro korak naprej v primerjavi s predhodnikom in ne ponuja le odličnih kamer, temveč blesti tudi v različnih drugih vidikih”. Android Police je zapisal, da “HONOR z modelom HONOR Magic 6 Pro znatno krepi svojo strojno igro in prekaša konkurenco na nekaterih ključnih področjih”. Tudi tehnološki medij CNET je komentiral, da je “HONOR Magic6 Pro med najbolj prepričljivimi paradnimi konji z operacijskim sistemom Android, ki so na voljo letos”. Znani modni medij GQ Spain, navdušen nad odličnimi zmogljivostmi telefona HONOR Magic6 Pro, je pravi: “HONOR-jeva serija Magic6 Pro je najprestižnejša, saj združuje najboljšo strojno in programsko opremo.”

Kot prvi računalnik z umetno inteligenco v zgodovini podjetja HONOR je bil HONOR MagicBook Pro 16 tako prvič predstavljen na svetovni ravni in je prejel globalne potrditve svetovnih medijev. Mashable je HONOR MagicBook Pro 16 uvrstil med svoje “najboljše prenosne računalnike MWC 2024”. Android Authority je HONOR MagicBook Pro 16 nagradil z nazivom “Najboljši na MWC 2024” in zapisal, da je “HONOR MagicBook 16 Pro zmogljiv prenosnik, zasnovan za dobo umetne inteligence”. Tudi Trusted Reviews je telefonu HONOR MagicBook Pro 16 podelil nagrado “Best in Show” in zapisal, da “funkcije, kot so Smart Picture Search, Smart Document Summary, Text Comprehension, AI Subtitle in Magic Text, kažejo na produktivno prihodnost, v kateri umetna inteligenca pomaga razbremeniti vsakodnevne naloge”.

V smislu vrhunskega oblikovalskega navdiha je bil PORSCHE DESIGN HONOR Magic V2 RSR kot ikonična identiteta globalnega in premium razreda dobro prepoznan tudi v svetovnih medijih. Prestižno industrijsko nagrado “GLOMO Best in Show”, ki se ocenjuje na podlagi najboljših razstavljenih izdelkov, je letos prejel PORSCHE DESIGN HONOR Magic V2 RSR. V svetu mode je svetovni modni medij COSMOPOLITAN uvrstil ta preklopni telefon v svoj uredniški nasvet za londonski teden mode in zapisal, da je “Porsche Design HONOR Magic V2 RSR popolnoma spremenil pravila igre”.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © Tehnokrat | Vse pravice pridržane. | Newsphere by AF themes.