25. aprila 2024

Tehnokrat

Moč tehnologije.

AOC si je od Philipsa izposodil zvočno znanje

2 min read

AOC, podjetje, znano predvsem po svojih računalniških monitorjih, si je od sestrskega podjetja TP Vision – ta ima v lasti blagovno znamko Philips – “izposodilo” nekaj znanja s področja zvočnih rešitev. Rezultat so prvi AOC-jevi zvočniki, ki jih odlikujejo lastnosti, ki jih novincem v svetu zvoka le redko pripišejo: širok spekter akustične stereo reprodukcije, vrhunska povezljivost in trajnostna zasnova.

Želijo ugajati predvsem mlajšemu občinstvu, od tod tudi odločitev za predstavitev treh novih prenosnih zvočnikov, od katerih vsak ponuja odlično akustično stereo reprodukcijo polnega obsega iz ene same kompaktne enote. To so kompaktni zvočnik AOC O1, večja različica AOC O2 ter AOC O3, namenski zvočnik za zabave. Vsi omenjeni modeli imajo v svoji zasnovi vkomponirano vrhunsko znanje partnerskih ekip podjetja TP Vision, predvsem s področja oblikovanja, kakovosti zvoka, inženiringa izdelkov in proizvodnje. S skupnim sodelovanjem so ekipe zagotovile hiter razvojni proces izdelkov.

Ključni del izkušnje, ki jo zagotavljajo vsi trije zvočniki AOC, je odlična akustična zmogljivost – za to poskrbijo globoki basi z izjemno široko in pristno stereo reprodukcijo zvoka ter najnaprednejša povezljivost in souporaba – omogočeno je takojšnje preklapljanje med povezanimi napravami, s povezavo do kar 100 zvočnikov.

Tudi trajnostna zasnova je ključna značilnost vseh zvočnikov AOC. Vsi trije so izjemno robustni, z zagotovljeno dolgo življenjsko dobo, hkrati pa so izdelani iz zavidljivo visokega odstotka recikliranih materialov.

Ob predstavitvi prvih avdio izdelkov AOC bodo novi zvočniki igrali osrednjo vlogo v okviru globalnega partnerstva družbe AOC s tekmovanji “Red Bull Dance Your Style” in “Red Bull BC One” in bodo vidno izpostavljeni na vseh povezanih dogodkih po svetu.

Glede na nakupovalne navade in želje ciljne skupine, ki jo nagovarjajo, bodo avdio izdelki AOC na voljo izključno prek digitalnih kanalov, vključno prek spletnega naslova AOC.com.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © Tehnokrat | Vse pravice pridržane. | Newsphere by AF themes.