24. aprila 2024

Tehnokrat

Moč tehnologije.

Samsung Roadshow prispel v Slovenijo

2 min read

Tradicionalni mobilni paviljon Samsung Roadshow se tudi letos podaja na pot po Hrvaški, Sloveniji in Srbiji. Več tednov dolgo potovanje se je začelo pretekli konec tedna v Umagu na festivalu sodobne glasbe Sea Star. V prihajajočih junijskih dneh pa bo paviljon obiskal tudi tri slovenska mesta, in sicer: Ljubljano, Portorož in Koper. V okviru mobilnega paviljona bodo imeli vsi obiskovalci priložnost preizkusiti najnovejše naprave Samsung ter sodelovati v številnih akcijah, igrah, kvizih in predstavitvah.

Samsung Roadshow bo predstavil široko paleto pametnih telefonov Samsung Galaxy, pametnih ur, tablic in brezžičnih slušalk. Obiskovalci si bodo lahko ogledali in preizkusili nekaj najnovejših pametnih telefonov, med njimi tistih iz inovativne serije Galaxy S22, preklopna pametna telefona Galaxy Z Flip3 5G in Z Fold3 5G ter priljubljene pametne telefone serije Galaxy A.

V okviru dodatnih aktivnosti bodo obiskovalci lahko sodelovali pri različnih aktivacijah in predstavitvah. Naj izpostavimo samo YouTube Premium kviz, Foto kotiček, Ping-Pong in izdelavo personaliziranih ovitkov za pametne telefone.

Vroči poletni dnevi so pred nami in čas je, da ob tej priložnosti v živo dodobra spoznamo tudi pametno tehnologijo WindFree™. V okviru Samsung Roadshowa lahko preizkusite klimatske naprave WindFree™ z edinstveno tehnologijo hlajenja in preverite, kakšno je pametno hlajenje brez neprijetnega toka hladnega zraka.

Prvi teden v juniju, med 1. in 7. 6., bo mobilni paviljon Samsung Roadshow najprej obiskal BTC v Ljubljani, zatem pa še Portorož (9. – 12. 6.) in Koper (13. – 15. 6.). Po slovenski turneji se paviljon vrača na Hrvaško. Svojo pot bo v poletnih mesecih zaključil v Srbiji.

Obiščite Samsung Roadshow v svojem mestu in odkrijte najbolj priljubljene naprave Samsung in dodatne na dodatke. Pričakujejo vas dobra zabava in številne ugodnosti. Več informacij o slednjih, aktualni ponudbi naprav Samsung in  mobilnem paviljonu Samsung Roadshow si preberite na https://www.samsung.com/si/offer/samsung-roadshow-2022/.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © Tehnokrat | Vse pravice pridržane. | Newsphere by AF themes.