26. aprila 2024

Tehnokrat

Moč tehnologije.

Samsung in čist dom

3 min read

Narava se prebuja, prvi znanilci pomladi so tudi že zdavnaj pokukali iz zemlje pa tudi uradno smo stopili v koledarsko pomlad. Po zimskem spanju našega doma, želimo tudi prostore osvežiti, prevetriti in pospraviti stvari, ki so se nabrale v preteklem letu. Samsung vam zato ponuja prav posebno ponudbo, s katero prihranite vaš čas, denar in do 20 % popusta pri nakupu sesalnika Samsung Jet ali pralnega stroja.

Posesajte vse – tudi slab zrak.

Po mrzli zimi lahko sedaj že odpiramo okna pomladi. Enako moramo prevetriti naše prostore v hiši ali stanovanju. Prah, ki celotno zimo izhaja iz radiatorjev ali drugih vrst ogrevanj, se nabira v zraku, na vašem pohištvu ter po tleh. Za sesanje je tu zmogljiv sesalnik Samsung Jet 75 complete, s katerim očistite različna vrsta tal z največjo močjo sesanja.  Digitalni inverterski motor s svojimi ultrazvočnimi varjenimi lopaticami optimizira pretok zraka. Tako dovaja izjemno vhodno moč. Optimalna zračna pot zmanjšuje upor zraka, njegovih 9 ciklonov s 27 odprtinami za dovod zraka pa zmanjšuje izgubo moči sesanja. Ujame tudi prašne delce, ki jih sesalnik posesa. Pri čiščenju vam lahko pomagajo tudi najmlajši člani, saj je lahek za uporabo, hkrati pa je njegova teleskopska cev prilagojena tudi za vse, ki imajo težave s hrbtom in si višino lahko poljubno nastavite. Po svežem zraku v prostoru, bo ta tokrat tam tudi ostal, kljub sesanju. Sesalnik sprošča čist zrak, saj ima  5-plastni HEPA filtracijskim sistem. Prašne delce na preprogah in trdih tleh preprosto posesate s Turbo krtačo. Ta se zavrti lahko tudi okoli 3.750-krat na minuto, zato boste hitro gotovi. Prihranite vaš dragoceni čas in ga preživite raje s svojimi najbližjimi.

Operite vse – tudi pozabljene nogavice.

Za vsako mamo ali gospodinjo se skriva ogromen kup umazanega perila. Preden pride vikend, ko si boste vzeli več časa za hišna opravila, vas že čaka gora oblačil pred pralnim strojem. Če vam namignemo, da pranje vaših oblačil in drugih tekstilnih izdelkov še nikoli ni bilo tako enostavno, nam boste težko verjeli. Pralni stroj WW8500T z Eco Bubble™ tehnologijo prinaša učinkovito pranje tudi pri nižjih temperaturah. Detergent se spremeni v mehurčke in zato lažje in hitreje prodre v oblačila. Sistem QuickDrive™ pa skrajša čas pranja do 50 % in porabo energije za 20 % brez zmanjšanja učinkovitosti pranja.[1] Ko se vam zgodi, da ena nogavica ostane izven pralnega stroja, vrata pa so se že zaklenila, sedaj ne po povzročalo nejevolje. Vrata Add Wash vam omogočajo dodajanje pozabljenih oblačil ali detergenta, tudi med samim pranjem.[2]  Hkrati pa s higiensko paro poskrbi za odstranitev trdovratne umazanije ter 99,9 % bakterij in alergenov. Če še vedno težko verjamete, da je vse to mogoče, je najlažje, da ga preizkusite tudi sami.

Pomladna ponudba

S kombinacijo naprav bo vaš dom zasijal v pomladi. Promocija traja od 21. 3. do 3. 4. 2022 oziroma do razprodaje zalog. Za več informacij obiščite spletno stran https://www.samsung.com/si/offer/clean-promo-2022/.


Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © Tehnokrat | Vse pravice pridržane. | Newsphere by AF themes.