25. aprila 2024

Tehnokrat

Moč tehnologije.

Prava nega za bradače

2 min read

»Movember« se poslavlja, iščem(o) rešitve. Slovenski »bradači« in vsi moški, ki želijo poskrbeti, da bo njihova koža negovana, bodo odslej lahko posegli po izjemnih izdelkih iz kolekcije Bulldog Skincare For Men.

Je brada eleganten, moški »dodatek« ali zgolj neurejene, grobe dlake na obrazu? Brada in »nekajdnevno strnišče« so spet v razcvetu, vendar pa je njihova vsakodnevna in pravilna nega nujna. Police v supermarketih in lekarnah so polne različnih krem za nego moške kože ter olj in balzamov za brado, med njimi pa zagotovo izstopa blagovna znamka: Bulldog Skincare for Men, ki ponuja svoji dve liniji Original in Sensitive z izdelki za nego kože ter umivanje, mehčanje, vlaženje in osvežitev obraznih dlak, oziroma brade. In odslej je na voljo tudi v Sloveniji.

Prevrtimo čas nazaj. Ideja o moški kozmetiki Bulldog se je rodila, medtem ko je Simon Duffy, ustanovitelj Bulldoga, nakupoval izdelke za nego kože in brade in opazil, da ni enostavnih izdelkov, ki bi bili narejeni za nego moških. Po temeljitih raziskavah in dolgoletnem razvoju, so tako prvi izdelki blagovne znamke Bulldog luč sveta zagledali leta 2007, v Veliki Britaniji.

Kozmetika Bulldog tako verjame v preprostost in učinkovitost. Izdelki te blagovne znamke namreč vsebujejo izjemne naravne sestavine, kot so kamelina, zeleni čaj in aloe vera. Izdelki Bulldog ne vsebujejo umetnih barvil, sintetičnih dišav ali sestavin živalskega izvora (certificirano s strani Cruelty Free International). Vsi izdelki so primerni tudi za vegane in vegetarijance (odobreno s strani Vegan Society). Kozmetika Bulldog je namena tudi vsem tistim, ki imajo občutljivo kožo ali brado.

In še dejstvo, ki je za vse moške najbolj pomembno – na embalaži ni zapletenega žargona. Vse, kar Bulldog počne, je preprosto, preprosto in dovolj učinkovito, da se moški počuti popolnoma urejeno, kot pravi britanski lord.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © Tehnokrat | Vse pravice pridržane. | Newsphere by AF themes.