8. decembra 2022

Tehnokrat

Moč tehnologije.

Še pomnite tipke – in Nokio?

2 min read

Klasika se vrača. S tem, da klasični telefoni sedaj prevzemajo oznako funkcijski telefoni. Ker so praktični, uporabni. In dostopni. Prav taki sta novi Nokii. 105 4G in 110 4G.

Funkcijski telefon še nikoli ni bil tako preprost za uporabo. Povečani meniji, povečane ikone, večje črke pisave in poenostavljena navigacija, s katero lahko hitro najdete želeno aplikacijo. S funkcijo branja besedila Nokia 105 4G lahko bere besedilna sporočila in sporoča, katero aplikacijo uporabljate, tako je navigacija po telefonu precej enostavnejša.

Povezljivost 4G zagotavlja, da ta funkcijski telefon hitro deluje, s klici VoLTE HD pa bodo vaši pogovori kristalno jasni; ne bo vam treba več vpiti, da bi vas slišali, in s tako jasnimi klici se boste počutili še bližje svojim najdražjim. S poenostavljeno tehnologijo je Nokia 105 4G eden najbolj uporabnih in najugodnejših funkcijskih telefonov na trgu.

Nokia 110 4G je zasnovana tako, da je preprosta za uporabo, krasi jo povsem nov sodoben videz, opremljena pa je z izjemnimi funkcijami. S povezavo 4G, glasovnimi klici HD, prenovljenimi meniji ter naborom aplikacij in iger Nokia 110 4G prinaša nov standard na trgu funkcijskih telefonov.

Funkcije, h katerim se boste vračali
Z brezžičnim in žičnim radiem FM ter 3,5-milimetrskim zvočnim vtičem lahko svoje najljubše radijske oddaje poslušate na poti. To je naprava, ki vas bo nasmejala z igrami, ki jih lahko uživa vsa vaša družina, vključno z igro Kača.

Zahvaljujoč baterijski svetilki boste imeli svetlobo, kadar koli jo boste potrebovali – tudi takrat, ko izgubite ključe za kavčem ali pa se le sprehodite domov po službi.

Oba telefona imata odstranljivo baterijo zmogljivosti 1020 mAh, na voljo pa sta v treh elegantnih barvah: rumeni (110 4G) ali rdeči (105 4G), modri in črni.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © Tehnokrat | Vse pravice pridržane. | Newsphere by AF themes.