16. aprila 2024

Tehnokrat

Moč tehnologije.

ThinkPad iz titana!

1 min read

Lenovo znova navdušuje. Največji proizvajalec računalnikov na svetu je na sejmu CES predstavil najtanjši prenosnik ThinkPad vseh časov, ThinkPad X1 Titanium Yoga. Izdelan iz titana je prenosnik debel le nekaj več kot 11 mm in opremljen s čudovitim 13,5-palčnim in varčnim zaslonom s tehnologijo Dolby Vision® HDR in razmerjem stranic 3 : 2 ter zvočniškim sistemom Dolby Atmos.

Novinec je zasnovan na platformi Intel Evo™ in ga poganjajo procesorji Intel Core 11. generacije z grafiko Intel Iris® Xe, ki zagotavlja večjo zmogljivost in inteligenco. Kombinacija varnostnih rešitev ThinkShield™ ter Intel Hardware Shield, ki je na voljo izključno na platformi Intel vPro, ponuja integrirano zaščito osebnega računalnika na osnovi strojne opreme za varnejšo poslovno produktivnost.

Za novi ThinkPad je že na voljo najnovejša posodobitev Lenovo Commercial Vantage. Nova različica 1.3 prinaša novo in izboljšano podobo ter prenovljen uporabniški vmesnik, kar uporabnikom olajša nadzor in prilagajanje edinstvenih funkcij strojne opreme, vgrajenih v njihovo napravo, skrbnikom IT pa boljše upravljanje končne uporabniške izkušnje.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © Tehnokrat | Vse pravice pridržane. | Newsphere by AF themes.