19. aprila 2024

Tehnokrat

Moč tehnologije.

Sony Cinema Line

1 min read

Sony je predstavil družino video kamer Cinema Line, ki združuje najboljše, kar ta japonski proizvajalec ta hip premore – tako na področjih kakovosti slike, tehnologije in strasti do digitalnega kina.

Trenutno člane prestižne družine predstavljajo predvsem obstoječi izdelki iz družin VENICE in FX9. VENICE je prva izbira pri ustvarjanju digitalnih filmov, FX9 pa je dokazano uspešen na področju dokumentarne produkcije. NSony bo do konca leta 2020 predstavil in na prodajne police poslal naslednjega člana družine – fotoaparat FX6.

Razvoj vsake od kamer Cinema Line temelji na povratnih informacijah uporabnikov: FX9 različica 3, ki bo na voljo leta 2021, bo opremljena s protokolom S700PTP, ki omogoča nadzor Sonyjeve kamere na daljavo, načinom Center Scan za objektiv Super 16 mm in podporo za objektiv B4 z ustreznim adapterjem ter z mnogo ostalimi funkcijami. Vzporedno s tem bo nova različica kamere VENICE (V6.0) – na voljo od novembra 2020 – vsebovala dodatne funkcije, ki bodo še izboljšale njeno uporabnost pri oddajanju in snemanju v živo.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © Tehnokrat | Vse pravice pridržane. | Newsphere by AF themes.