18. aprila 2024

Tehnokrat

Moč tehnologije.

Vive Sync – VR za podjetja

1 min read

HTC VIVE je danes predstavil VIVE Sync brezplačno aplikacijo, namenjeno sodelovanju in sestankovanju zaposlenih, ki delajo na daljavo. Platforma Vive Sync je namenjena podjetjem, ki želijo izboljšati sodelovanje med zaposlenimi in povečati njihovo produktivnost. Aplikacija pomaga podjetjem na varen način izboljšati komunikacijo in produktivnost na način, da se srečujejo v notranjih in zunanjih delovnih okoljih s pomočjo tehnologij, ki nas popeljejo v navidezno resničnost.

Vive Sync omogoča do 30 udeležencem hkrati sodelovanje pri internih kreativnih sestankih, spletnih diskusijah, virtualnih novinarskih konferencah ali celo prodajnih prezentacijah na daljavo.

S pomočjo spletnega prostora OneDrive udeleženci seje enostavno delijo svoja gradiva v obliki videov in PowerPoint prezentacij ter 3D modelov s svojih računalnikov na skupno platform.

Pomembne odločitve in informacije lahko delimo tudi izven Sync sistema s posnetki zaslona ali s pomočjo pretvornika glasovnih sporočil v tekstovna.

Z uporabo mobilne aplikacije Sync Avatar Creator, ki je na voljo v trgovinah App Store in Google Play, uporabniki ustvarijo personalizirane dinamične avatarje, s katerimi se posamezniki predstavljajo v digitalnem okolju. S popolnim sledenjem telesu uporabnik skozi avatarja, ki posnema dejansko telesno govorico, komunicira s kolegi v virtualnem okolju. Vive Sync podpira tudi sistem Tobii – sledenje očesnim premikom za še boljšo in naravno interakcijo z virtualnimi sodelavci ali naročniki, z namenom izboljšanja upoabniške izkušnje, ki je tako še bolj pristna.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © Tehnokrat | Vse pravice pridržane. | Newsphere by AF themes.