19. aprila 2024

Tehnokrat

Moč tehnologije.

“Seronja”, ki zna vrteti zaslon

1 min read

Za slovenske razmere malce neposrečeno ime The Sero je oznaka novega Samsungovega televizorja, ki prinaša pomenljivo novost – vrtljiv zaslon. Sero, kar v korejščini pomeni “navpično”, ima funkcijo vrtenja slike – tako kot je to možno na pametnem telefonu ali tabličnem računalniku.

Televizor The Sero vključuje tehnologijo za orientacijo zaslona, ki se enostavno poveže z mobilnimi napravami uporabnikov in predvaja različne vsebine – tako vsebino vodoravnih kot tudi navpičnih formatov, zasnovanih za mobilno rabo. Uporabniki bodo tako lahko uživali v različnih vsebinah, vključno s spremljanjem družbenih omrežij, gledanjem YouTube ali osebnih videoposnetkov – ne glede na usmerjenost zaslona na njihovih mobilnih naprav.

The Sero, ki je zasnovan za milenijce in generacijo Z, odlikuje sodobna oblika, ki se odlično vključi v kateri koli prostor, in nudi vrsto različnih funkcij zaslona, ko televizor ni v uporabi. The Sero, ki je na dogodku CES prejel prestižno nagrado za najboljšo inovacijo, odraža nov pristop k tehnologijam hišne zabave, ki ustreza potrebam in navadam mlajših generacij.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © Tehnokrat | Vse pravice pridržane. | Newsphere by AF themes.