27. aprila 2024

Tehnokrat

Moč tehnologije.

Synology rešitve s SAS-diski

1 min read

Korporacija Synology Inc. je predstavila nove nadgradnje strežnikov NAS. Z modeli FS6400, SA3400 in DS620slim želijo podjetjem omogočiti lažje spopadanje z izzivi IT, kot so IO-gostota, kapaciteta hrambnega prostora in fizične dimenzije samih naprav. Novi modeli so nadgradnje predhodnikov s spremenjenimi imeni izdelčnih skupin, kar bo olajšalo izbiro v segmentu strežnikov višjega razreda, ki so namenjeni vgradnji v informacijske omare.

FS6400 je opremljen z dvema osemjedrnima Intel Xeon Silver procesorjema, ki omogočata povečane zmogljivosti in prinašata več kot 240.000 iSCSI 4K IOPS v primeru naključnega zapisovanja podatkov. FS 6400, ki je izključno namenjen vgradnji diskov SSD, je idealna izbira za postavitev virtualiziranih okolij, baz podatkov ali spletnih aplikacij in omogoča izgradnjo informacijske arhitekture v podjetju, ki je osredotočeno na podatke.

SA3400, prvi model v seriji SA, je naslednik strežnika NAS RS18017xs+ z nadgrajenim procesorjem (sedaj 8 jeder) in 50-odstotnim povečanjem zmogljivosti pri naključnem branju 4K IOPS. SA3400 je opremljen z 2,1 GHz procesorjem in 16 GB ECC RDIMM pomnilnikom ter možnostjo nadgradnje na 1.536 TB hrambenega prostora ob le malenkost poslabšani zmogljivosti, kar je idealna izbira za videoprodukcijo ali velike nadzorne sisteme.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © Tehnokrat | Vse pravice pridržane. | Newsphere by AF themes.