25. aprila 2024

Tehnokrat

Moč tehnologije.

A1 Lite za modernizacijo ruralnih območij

2 min read

oznor

V A1 Slovenija dokazujejo, da jim je mar za vse Slovence. Z inovacijo, ki je prva te vrste v evropskem merilu, namreč prinašajo hitri internet in digitalno televizijo tudi na področja, kjer je pokritost s signalom in posledično mobilnimi ter fiksnimi storitvami slabša. Novost, poimenovana A1 Lite, bo uporabnikom na voljo v dveh naročniških paketih A1 Kombo lite, ki vključujeta širokopasovni internet s hitrostjo do 40 Mbps ter digitalno televizijo z več kot 180 programi z vključeno funkcijo časovnega zamika in programi v ločljivosti HD.

Cenik novih paketov A1 Kombo Lite

»V Sloveniji je več kot 100.000 gospodinjstev, na katere so ostali fiksni operaterji pozabili. Tem uporabnikom je na voljo le zastarela infrastruktura, ki ne omogoča storitev, primernih času, v katerem živimo. V A1 smo v preteklih dveh letih na določenih območjih preko svojega mobilnega omrežja že omogočili dostop do hitrega interneta, sedaj pa kot prvi v Evropi predstavljamo novo tehnologijo A1 Lite, ki poleg hitrega interneta omogoča tudi dostop do televizije v ločljivosti HD in z možnostjo ogleda nazaj,« je o uvedbi storitve A1 Lite povedal Jure Bohinc, direktor za upravljanje ponudbe in vrednosti v A1 Slovenija.

Shema namestitve rešitve A1 Lite

Storitev A1 Lite bo najprej vzpostavljena v občinah Tržič, Šentilj, Kungota, Pesnica, Črnomelj, Semič in Metlika, kmalu pa v številnih drugih slovenskih krajih.

Uporabnikom sta na voljo paketa A1 Kombo lite S za 36,99 EUR na mesec, A1 Kombo lite L z bogatejšo tv programsko shemo pa bo veljal 13 evrov več.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © Tehnokrat | Vse pravice pridržane. | Newsphere by AF themes.