19. aprila 2024

Tehnokrat

Moč tehnologije.

ThinkPad P1 za oblikovalce in inženirje

1 min read

Kdo pravi, da mora biti res zmogljiv prenosnik grd in okoren? Lenovo je povil pravega lepotca med mobilnimi delovnimi postajami. ThinkPad P1 uteleša želje po visoko zmogljivih in zanesljivih prenosnih računalnikih, ki bodo hkrati tanki in lahki. Prenosnik ima procesor Intel® Xeon® ali Core™ 8. generacije, vključno z modelom Core i9, ki dosegajo delovni takt do 4,6 GHz. Opremljen je s pomnilnikom, ki zna sam odpraviti napake (ECC). Pomnilnika je do 64 GB, deluje pa s hitrostjo 2667 MHz. Za bliskovito hitro hrambo vsebin je zadolžen pogon SSD M.2 PCIe kapacitete do 4 TB. Uporabniki lahko uživajo tudi v zmogljivostih najnovejših profesionalnih grafičnih kartic NVIDIA Quadro P1000 ali P2000.

Mobilna delovna postaja je opremljena s 15-palčnim zaslonom, ki sliko prikazuje v ločljivosti 4K UHD in zagotavlja 100 % pokritost barvnega spektra Adobe. Zaslon je tudi občutljiv na dotik in ima vgrajeno IR-kamero.

ThinkPad P1 uporabnikom prinaša premijsko izkušnjo – tako na videz in otip prepriča z izjemno kakovostjo izdelave in vgrajenimi komponentami. Črna barva, steklena drsna ploščica in odlična tipkovnica so tisto, kar od ThinkPad P1 zahtevni uporabniki pričakujejo. Skrb za podrobnosti je vidna na vsakem koraku, tudi pri napajalniku. Stranke si želijo ne le tankih in lahkih prenosnikov, temveč tudi manj okornih napajalnikov. Napajalnik prenosnika ThinkPad P1 je kar 35 odstotkov manjši in lažji od predhodnikov.

Cena? Pripravite dobra dva tisočaka.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © Tehnokrat | Vse pravice pridržane. | Newsphere by AF themes.