16. julija 2024

Tehnokrat

Moč tehnologije.

A1 SIMPL še bolj “simpl”

1 min read

Predplačniška ponudba mobilne komunikacije je po zaslugi A1 Slovenija postala še malce bolj pestra. Na sceno stopata nova paketa A1 SIMPL Mali in A1 SIMPL Veliki, ki kot prva paketa A1 SIMPL ponujata mesečni zakup količin po vzoru naročniških paketov. Medtem ko je paket A1 SIMPL Mali namenjen tistim uporabnikom mobilne telefonije, ki le občasno poklepetajo in pošljejo kakšno sporočilo SMS, medtem ko paket A1 SIMPL Veliki cilja na bolj napredne (in zgovorne) uporabnike.

Cene? Paket A1 SIMPL Mali za 5 evrov mesečno vključuje 500 enot, ki jih lahko uporabnik porabi za klice, sporočila SMS in/ali prenos podatkov – seveda se te med seboj seštevajo. Za 7,99 evra na mesec pa paket A1 SIMPL Veliki prinaša neomejene klice v omrežje A1 ter 5.000 enot, ki jih porabijo po želji – za klice v druga omrežja, sporočila SMS in MMS ali prenos podatkov.

Za varnejšo uporabo in v izogib morebitnim nepredvidenim stroškom imajo paketi SIMPL blokirana komercialna sporočila in številke 090 ter podpirajo storitev NUJNO, ki omogoča hitro polnjenje predplačniškega računa.

Pakete A1 SIMPL si lahko uporabniki zagotovijo z nakupom kartice SIM, zakup A1 SIMPL Mali ali A1 SIMPL Veliki pa lahko vklopijo ali izklopijo kadar koli kar s sporočilom SMS.

Zanimovo bo videti, kako, če sploh, se bodo na nova paketa odzvali ostali “mobilni nizkocenovniki”.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © Tehnokrat | Vse pravice pridržane. | Newsphere by AF themes.