25. aprila 2024

Tehnokrat

Moč tehnologije.

Synology C2 Backup

2 min read

Rešitev za varnostno kopiranje Synology C2 Backup je od danes na voljo uporabnikom po vsem svetu. Oblačna storitev varnostnega kopiranja shranjenih podatkov na strežnikih NAS Synology je bila prvotno namenjena rastočim potrebam evropskih uporabnikov. Glede na dobre izkušnje evropskih uporabnikov pa se je Synology odločil razširiti zmogljivosti in storitev varnostnega kopiranja ponuditi tudi uporabnikom po vsem svetu.

C2 Backup je v šestih mesecih od zagona beležil stalno rast. Podatkovni center v Frankfuru se je po zaslugi vse večje priljubljenosti storitve in povpraševanja po hrambenem prostoru izdatno razširil. Veliko stopnjo zadovoljstva uporabnikov potrjuje visok odstotek podaljšanja naročnin, saj je kar 96% novih uporabnikov po pretečenem brezplačnem poskusnem obdobju obdržalo naročnino. Uspeh na evropskem trgu dokazuje, da je storitev dobro optimizirana in stroškovno učinkovita, zato je upravičeno pričakovati, da bo rešitev koristila tudi uporabnikom zunaj Evrope.

»Prilagodljivost, ki se kaže v majhnih ovirah ob začetku uporabe in velikih možnostih skalabilnega povečevanja hrambenega prostora, predstavlja ključno gonilo rasti tega trga. Povpraševanje po varovanju podatkov na oddaljenih lokacijah se povečuje, zato smo prejeli številne zahteve iz regij zunaj EMEA, da bi razširili našo ponudbo storitve C2 Backup tudi na druge regije,« je izjavil Jia-Yu Liu, direktor skupine za razvoj aplikacij pri Synology Inc.

Synology C2 Backup ponuja, glede na želje uporabnikov, dve obliki najema:
• Plan I ponuja osnovne storitve, ki vključujejo:
o Dnevno varnostno kopiranje in običajno politiko hrambe.
o Do 11 različic varnostnih kopij v zadnjih 30 dneh.
o Prilagodljivo izbiro kapacitete hrambe s 100 GB, 300 GB ali 1 TB.
• Plan II je naprednejši, z več storitvami:
o Prilagodljiv urnik varnostnega kopiranja.
o Prilagodljiva politika izdelave varnostnih kopij in hrambe.
o Deduplikacija podatkov za optimizirano uporabo hrambe.
o Terabajti hrambenega prostora.

Za nove naročnike Synology C2 Backup ponuja 30-dnevno brezplačno poizkusno obdobje za testiranje vseh lastnosti storitve. Podrobnosti o Synology C2 Backup najdete na spletnem naslovu: https://c2.synology.com/backup.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © Tehnokrat | Vse pravice pridržane. | Newsphere by AF themes.