3. decembra 2023

Tehnokrat

Moč tehnologije.

Novi (j)Ajček

1 min read

Predstavniki družbe Samsung Electronics so danes na srečanju s slovenskimi mediji predstavili najnovejši pametni telefon Galaxy A serije, Galaxy A8 (2018). Galaksija A8 z letnico 2018 premore dvojno sprednjo kamero, velik brezkončen zaslon in solidno ergonomijo. Glavna kamera F1,7 s 16 milijoni slikovnih točk in dvojna sprednja kamera F1,9 s 16 + 8 milijoni slikovnih točk omogočata zajemanje svetlih in jasnih fotografij, ne glede na to, kje ste in kaj počnete. Dvojna sprednja kamera je sestavljena iz dveh ločenih kamer, ki omogoča zajemanje ostrih in jasnih slik, tudi pri šibki svetlobi. Z napredno funkcijo sprotnega ostrenja lahko enostavno prilagodite bokeh učinek že pred fotografiranjem ali po njem in tako ustvarite najkakovostnejše fotografije.

Brezkončen zaslon sliko prikazuje v razmerju 18,5 : 9, njega steklo pa je rahlo ergonomsko ukrivljeno na obeh straneh. S funkcijo stalno aktivnega zaslona (Always on display) lahko uporabnik do informacij dostopal tudi takrat, ko je pametni telefon zaklenjen.

Po strojni plati telefon sodi v srednji razred, hišni osemjedrni procesor ima dve zmogljivi in šest šibkih (ter varčnih) jeder, podprt pa je s 4 GB pomnilnika, medtem ko je hrambi podatkov namenjenih 32 GB (seveda je treba odšteti par gigabajtov, ki jih porabi sistem Android 7.1.1 ter ostala Samsungova programska nesnaga).

1 thought on “Novi (j)Ajček

  1. Zadnji fotoaparat je skoraj tako dober kot na Galaxy S7, preverjeno na gsmarena.com, preverjal sem v pogojih slabe svetlobe, saj v lepem vremenu zunaj mora narediti dobro sliko vsak telefon, razen če ni popolnoma zanič.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © Tehnokrat | Vse pravice pridržane. | Newsphere by AF themes.