28. aprila 2024

Tehnokrat

Moč tehnologije.

Telemach preklopil na EON

1 min read

Telemachova platforma za zagotavljanje video in drugih vsebin na mobilnih in drugih napravah D3GO je že dolgo kazala na daljni datum svojega nastanka. Danes jo je zato zamenjala novejša rešitev, poimenovana EON. Ta bo ob večjem številom funkcionalnosti na voljo na vseh zaslonih – tablici, pametnem telefonu, računalniku in tudi pametnih televizorjih, kar je zelo pohvalno.

S storitvijo EON je prvič v naši regiji mogoče gledati televizijo preko aplikacije za pametne televizorje najnovejše generacije. EON lahko uporabljamo v vseh brskalnikih, ne da bi morali nameščati dodatno programsko opremo (vtičnik). Uporabniki mobilnih naprav in pametnih televizorjev pa morajo zgolj namestiti aplikacijo iz trgovin App Store ali Google Play.

Uporabniški vmesnik je privlačnejši in enostavnejši. EON omogoča enostavno in intuitivno uporabo platforme, hitro iskanje ter ustvarjanje seznamov priljubljenih programov in opomnikov za oddaje, ki jih želimo gledati. Tudi iskanje v Video klubu je sedaj bistveno hitrejše in enostavnejše, saj lahko iščemo po naslovu, žanru, letu izdaje ter oceni.

Platforma EON gledalcu omogoča, da začne program gledati na eni napravi in nato nadaljuje na drugi. Tako nas film ali serija počaka točno tam, kjer smo prenehali gledati. Funkcija časovnega preskoka oziroma ogleda za nazaj pa pozna “globino” 72 ur.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © Tehnokrat | Vse pravice pridržane. | Newsphere by AF themes.