26. aprila 2024

Tehnokrat

Moč tehnologije.

Motorola in trpežni Moto Z2 Force Edition

1 min read

Motorola tudi odkar je v lasti Lenova dokazuje, da zna izdelovati vrhunske mobilnike. Novi zastavonoša sliši na ime Moto Z2 Force Edition in bo mešal štrene najboljšim na trgu. Njegov adut bo trpežno kovinsko ohišje, izdelano iz aluminija serije 7000 in dodatno ojačano s tehnologijo Moto ShatterShield. Zaslon mobilnika je 5,5-palčni AMOLED ločljivosti 2560 x 1600 pik, njegova največja odlika pa je, da ne bo počil ali se zdrobil. Tako vsaj pravijo inženirji. Svoje trditve podkrepijo tudi s 4-letno garancijo.

Zmogljivosti telefonu zlepa ne bo zmanjkalo, saj zanj skrbi procesor Qualcomm Snapdragon 835, podprt s kar 6 GB delovnega pomnilnika. Uporabnik bo lahko izbiral med različico s 64 ali 128 GB bliskovnega pomnilnika za hrambo podatkov, nova Qualcommova platforma pa je zaslužna tudi za najhitrejše možne hitrosti prenosa podatkov v mobilnih omrežjih (če ta podpirajo standard Gigabit LTE).

Po vzoru tekmecev tudi Motorola na hrbtno stran po novem vgrajuje par kamer. Ti sta ločljivosti 12 Mpik, pri čemer ena motive zajema v črno-beli tehniki druga pa v barvah.

Še najšibkejši del tankega in elegantnega telefona se zdi baterija, ki naj bi ob kapaciteti 2730 mAh vseeno ponujala celodnevno brezskrbno uporabo. Obliž na ta podatek je vgrajena tehnologija TurboPower, ki bo skrbela za res hitro polnjenje.

Motorolin zastavonoša naj bi bil v Evropi naprodaj konec poletja, trgovci pa bodo zanj želeli med 800 in 900 evri.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © Tehnokrat | Vse pravice pridržane. | Newsphere by AF themes.