25. aprila 2024

Tehnokrat

Moč tehnologije.

Visa in PayPal odkrila Evropo

2 min read

Končno. Družbi Visa in PayPal sta napovedali širitev njunega strateškega partnerstva v Evropo. Kaj to pomeni za nas?

Evropski partnerski sporazum bo ponudil večjo izbiro potrošnikom, finančnim institucijam pa olajšal način, kako imetnikom računov Visa ponuditi možnost nakupovanja vsepovsod na spletu, kjer sprejemajo PayPal. Prav tako bo razširil sprejemanje kartice PayPal s strani evropskih podjetij, ki sprejemajo kartico Visa na fizičnih lokacijah, kar pomeni nadaljnje priložnosti za rast družb Visa, PayPal in njihovih strank na podlagi naslednjega:


Izbira stranke: PayPal in Visa bosta ustvarila brezhibno izkušnjo za potrošnike, ki želijo nakup s svojo kartico Visa opraviti na mestih, kjer sprejemajo PayPal. Preko sodelovanja z bančnimi partnerji družbe Visa bodo potrošniki lahko zlahka dodali kartice Visa iz drugih bančnih aplikacij v denarnico PayPal.
PayPal v Evropi: PayPal bo v okviru dovoljenja za opravljanje bančnih storitev v Evropi lahko odpiral račune Visa evropskim potrošnikom in podjetjem. To bo strankam podjetja PayPal v prihodnosti omogočilo, da uporabijo svoja PayPal sredstva v vseh državah po svetu, kjer sprejemajo kartico Visa.
Digitalno sodelovanje: Visa in PayPal sta se dogovorila za širitev sodelovanja v programu Visa Digital Enablement Program (VDEP) v Evropi. VDEP partnerjem podjetja Visa omogoča dostop do tehnologije tokenizacije, ki omogoča preprosto in varno plačevanje na mobilnih telefonih ali kateri koli povezani napravi. To bo pomagalo razširiti uporabo kartico PayPal na podjetja, ki sprejemajo kartico Visa na fizičnih lokacijah.
Hitrejši in lažji dostop do sredstev: Visa bo podjetju PayPal omogočila, da vzpostavi storitev Visa Direct v Evropi, kar bo strankam dopuščalo, da premaknejo sredstva na svoje račune Visa v realnem času na več trgih.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © Tehnokrat | Vse pravice pridržane. | Newsphere by AF themes.