19. aprila 2024

Tehnokrat

Moč tehnologije.

Vitki ASUS, ki obvlada zasuk zaslona

1 min read

Do domačih trgovcev je prišel v začetku leta predstavljeni hibridni ASUS. ASUS Zenbook Flip UX360 je lahko vitek ultra prenosni računalnik ali elegantna tablica. Debel je namreč vsega 13,9 mm in tehta 1,3 kg, ob tem pa lahko odličen 13,3-palčni IPS-zaslon prikazuje sliko v ločljivosti 3200 x 1800 pik. Za piko na i poskrbita povsem neslišno delovanje ter izjemna avtonomija baterije, ki zagotavlja kar do 12 ur neprekinjenega dela ali zabave.

Ohišje je izdelano iz trpežnega in do sijaja brušenega aluminija, inovativni tečaji zaslona pa omogočajo njegov takojšnji 360-stopinjski zasuk in preobrazbo prenosnika v tablico, ob preklopu v tablični način pa se tipkovnica in sledilna ploščica samodejno izključita. Inženirji so ponosni tudi na vzdržljivost svoje rešitve – tečaji so testirani za vsaj 20.000 ponovitev gibov zapiranja in odpiranja.


ZenBook Flip je zasnovan za mobilni življenjski slog. Zahvaljujoč energetsko učinkovitemu procesorju Intel Core M in litij-polimerski bateriji velike zmogljivosti UX360 zdrži brez vmesnega polnjenja do 12 ur. Opremljen z do 8 GB pomnilnika, izjemno hitrim pogonom SSD in procesorjem Intel Core M šeste generacije je ZenBook Flip dovolj zmogljiv, da zmore vsako nalogo, ki mu jo zadate. Zasnova brez ventilatorja omogoča, da je naprava absolutno tiha. In to zadnje je argument, ki mene vsekakor prepriča.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © Tehnokrat | Vse pravice pridržane. | Newsphere by AF themes.