23. aprila 2024

Tehnokrat

Moč tehnologije.

Galaksija za nerodne

1 min read

Aprila do trgovcev v Evropi prihaja nova generacija robustnega pametnega telefona Samsung Galaxy Xcover 4. Korejski inženirji so mu namenili večji visokoločljivi zaslon z manjšim robom, več delovnega pomnilnika (sedaj 2 GB), telefon pa se pohvali še z dodatno vzdržljivostjo, ki naj bi bila kos tudi bolj ekstremnim pogojem.

Galaxy Xcover 4 tako kot predhodniki cilja na avtomehanike, terenske delavcev ter vse nerodne po srcu, saj omogoča tudi upravljanje telefona z delavskimi rokavicami. Tipke telefona omogočajo poljubno nastavitev bližnjic do najpogosteje uporabljanih aplikacij, kot je na primer LED-svetlika.

Galaxy Xcover 4 je odporen na prah in vodo (IP68), vključuje pa tudi napredno glavno kamero s senzorjem ločljivosti 13 Mpik in prednjo kamero s 5 Mpik senzorjem. Baterija ima podaljšano življenjsko dobo in jo je možno odstraniti.


Samsung Knox 2.7 je prav tako vdelan v Galaxy Xcover 4 in zagotavlja visoko varnostno zaščito. V kombinaciji z operacijskim sistemom Android 7.0 Nougat in certifikatom MIL-STD 810G  zagotavlja izboljšano učinkovitost, zmogljivost in uporabnost. Je torej res uporaben robustni telefon.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © Tehnokrat | Vse pravice pridržane. | Newsphere by AF themes.