19. aprila 2024

Tehnokrat

Moč tehnologije.

Od Star Warsa do Nordeusa

2 min read

V prizadevanju za izboljšanje vizualne kakovosti svojih iger je družba Nordeus okrepila in v svojo ekipo vključila eno od ključnih oseb v tej panogi, Daryla Clewlowa. Ta se je podjetju pridružil iz londonskega igričarskega studia Natural Motion in je zadolžen za ustvarjalni razvoj in rast Nordeusove ekipe artistov.

daryl1
Clewlow prihaja v Nordeus s trinajstletnimi izkušnjami v razvoju iger za mobilne platforme in konzole, ki jih je pridobil v podjetjih, kot so Free Radical Design, Core Design, Rebellion, Blitz Games in NaturalMotion, kjer je delal v razvoju iger Clumsy Ninja, CSR2 in Dawn of Titans. Ima tudi prepričljive večletne izkušnje v filmski industriji, kjer je delal s posebnimi efekti za nekatere od najpomembnejših filmov v znanstveni fantastiki.

»Pridružil sem se podjetju z željo, da bi podprl nadaljnji razvoj Nordeusovega art tima, tako da lahko skupaj izboljšamo kakovost dizajna v igrah. Ta spretnost je vedno bolj pomembna, saj igričarji pričakujejo isto raven zahtevnosti na vseh platformah in v vseh zvrsteh. To je zelo razburljiv čas za ustvarjalne profesionalce v panogi, ker se meje v mobilnih igrah vedno premikajo, in prav to počnemo tudi v Nordeusu. Veseli me, da sem se priključil podjetju, ki je že doseglo velik uspeh, je pa šele na začetku svoje poti – to je eden od vidikov, zaradi katerega izstopamo.« pravi Daryl Clewlow.

daryl3
Preden je začel delati v industriji iger, prvih sedem let svoje poklicne poti je Clewlow pridobival izkušnje v filmski industriji, kjer je bil osredotočen na posebne efekte in ob tem delal za številne uspešnice, kot so Krvavo obzorje in prvi del sage Vojna zvezd – Grozeča prikazen. Čeprav ima osupljive izkušnje v industriji iger, pravi, da je prihod v Nordeus novi izziv, ker postaja del podjetja, ki je v kratkem doseglo velik uspeh, ima pa še veliko zmogljivosti za razvoj.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © Tehnokrat | Vse pravice pridržane. | Newsphere by AF themes.