29. aprila 2024

Tehnokrat

Moč tehnologije.

Galaksiji S7 sta že tu

2 min read

No, nista. V večjih državah po svetu bo treba počakati nanju do 11. marca. Nič ne de, gre za poštena telefona. Ki ponujata veliko, še zdaleč pa ne vse. USB type C so inženirji nekje pozabili, varčevanje z odsotnostjo FM sprejemnika pa je še težje razumljivo. Sta pa zaslona S7 in S7 edge vrhunska, ohišje tudi in vgrajena elektronska drobovina nekaj najboljšega ta hip. Aja, kamera je res vrhunska. Pa drobovina je delno tekočinsko hlajena!

SamsungS7edge_1

Za ostalo pa izseki iz sporočila za javnost, v Barceloni je že pozno …

Galaxy S7 in Galaxy S7 edge sta ustvarjena za zahteve sodobnega življenjskega stila, prepričata z elegantnim videzom, naprednejšimi funkcijami kamere, z vrhunsko programsko opremo ter zmožnostjo povezljivosti z vrsto produktov, storitev in izkušenj. Galaxy S7 in Galaxy S7 edge bosta brez dvoma dvignila standard uporabniške izkušnje in hkrati začrtala novo smer razvoja v industriji.

SamsungS7edge_2

Galaxy S7 in Galaxy S7 edge sta prva pametna telefona z Dual Pixel kamero, ki tudi pri slabši svetlobi omogoča zajem svetlih in ostrih posnetkov. Zahvaljujoč temu tehnološkemu preboju kot tudi lečam s širšo zaslonko in večjim številom pikslov, ima kamera še hitrejšo hitrost zapiranja zaslonke in bolj natančen avtofokus, tudi pri snemanju pri slabši svetlobi. Na voljo je tudi nov način snemanja Motion Panorama, ki v običajne panoramske fotografije prinaša dinamiko, gibanje in s tem uporabnika razveseljuje s še bolj doživeto vizualno izkušnjo.

SamsungS7edge_3

Ukrivljena zaslona modelov Galaxy S7 (v diagonalo meri 5,1 palcev) in Galaxy S7 edge (v diagonalo meri 5,5 palcev) sta narejena iz kombinacije stekla in kovine, izredno elegantno in ergonomsko oblikovano ohišje pa zagotavlja zanesljiv in udoben prijem. Novost je ‘vedno vklopljeni’ zaslon (funkcija Always On) za enostavno uporabo, ki odpravlja potrebo po upravljanju z dotikom.

SamsungS7edge_4

Galaxy S7 in Galaxy S7 edge sta tudi vodoodporna in odporna na prah in zato prava izbira za brezskrbno vsakdanjo uporabo. Poleg tega ima Galaxy S7 edge naložen Edge UX za napredno uporabniško izkušnjo, ki uporabnikom ponuja več bližnjic do priljubljenih funkcij, kot so elektronska pošta, slikanje ‘selfijev’, dostop do aplikacij, kar zagotavlja še bolj priročno in učinkovito rokovanje s pametnim telefonom.

SamsungS7edge_5

Itd.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © Tehnokrat | Vse pravice pridržane. | Newsphere by AF themes.