19. aprila 2024

Tehnokrat

Moč tehnologije.

Logitech GROUP za novo dimenzijo videokonferenc

1 min read

Logitech cilja na preobrazbo video konferenc. Rešitev Logitech GROUP odlikuje kristalno čist zvok in visoko kakovosten video, ustvari pa konferenčno okolje za do 14 oseb (oziroma celo do 20 oseb z dodatnimi mikrofoni). Logitech GROUP je lahko praktična nadgradnja konferenčnega sistema, ne glede na to, kateri spletni sistem ali katero aplikacijo v podjetju trenutno uporabljajo. Enostavno rešitev je moč sestaviti v nekaj minutah.

Logitech GROUP_1

Logitech GROUP je naslednik priljubljene ConferenceCam CC3000e, video pa zajema v polni visoki ločljivosti (Full HD). S pomočjo napredne tehnologije in s kombinacijo štirih večsmernih mikrofonov odpravi nadležne odmeve in trušč zvoka med videokonferenco. Posledično pogovori potekajo jasno in glasno. Udeleženci video konference se lahko pogovarjajo na razdalji do šestih metrov od baze, s pomočjo dodatnih mikrofonov pa se lahko ta razdalja poveča do 8,5 metra. GROUP se lahko uporablja tudi z mobilnimi napravami, ki podpirajo uporabo Bluetooth. 90 stopinj široko vidno polje kamere in kontrola slike brez premikanja izboljšajo komunikacijo in omogočajo vidljivost vseh oseb v prostoru.

Logitech GROUP_2

GROUP podjetjem olajša sodelovanje, saj brezhibno deluje z aplikacijami, kot so Microsoft Lync 2013, Skype for Business, Cisco Jabber in WebEx. Rešitev deluje na vseh računalniških napravah z USB priključkom (PC, Mac ali Chromebook), zanjo pa bodo podjetja odštela dva tisočaka. Na voljo bo marca.

Logitech GROUP_3

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © Tehnokrat | Vse pravice pridržane. | Newsphere by AF themes.