19. aprila 2024

Tehnokrat

Moč tehnologije.

Netflix na voljo globalno

1 min read

Če niste ravno Kitajec, Sirijec ali državljan katere izmed problematičnih držav sveta, imate danes lahko izreden razlog za veselje. Ameriški ponudnik vedno svežih pretočnih video vsebin, Netflix, je namreč od danes na voljo v več kot 130 državah sveta. Tudi v Sloveniji. Juhu.

Netflix_CES_1

Evropejcem so na voljo trije naročniški paketi. Video veselje se začne pri 7,99€ mesečno, na kolikor je cenjen osnovni. Ta uporabniku omogoča dostop do vseh televizijskih serij, filmov in risank, a le v standardni ločljivosti in zgolj na eni napravi. Večini uporabnikov priporočam t. i. standardni paket (za 9,99€ mesečno), ki ločljivost vsebin dvigne na raven “HD”, gledamo pa jih na dveh napravah istočasno. Najzahtevnejšim je namenje premijski paket, ki za mesečno vsoto 11,99€ ločljivost vsebin dvigne kar na ultra visoko ločljivost 4K, te pa streže do štirim napravam (fiksnim, mobilnim, “virtualnim”).

Netflix_CES_2

Hvala, Netflix. Še to – enomesečni preizkus je brezplačen – a pozor, storitev je izjemno zasvojljiva. Bili ste opozorjeni.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © Tehnokrat | Vse pravice pridržane. | Newsphere by AF themes.