19. aprila 2024

Tehnokrat

Moč tehnologije.

Modularna tablica ThinkPad X1 Tablet

1 min read

Kdo drug naj bi začel z novicami s sejma CES, kot prav največji proizvajalec računalnikov na svetu. Podjetje Lenovo je zopet predstavilo nekaj novega – tokrat je govora o modularni poslovni tablici ThinkPad X1 Tablet. Modularna zasnova tablice tej prinaša edinstvene funkcionalnosti – z dodajanjem opcijskih modulov zna in zmore bistveno več kot druge tablice. Opremljena s svežim in zelo varčnim procesorjem Intel Core m7 dosega do 10 ur avtonomije delovanja na baterijo, ob uporabi ličnega dodatnega modula, ki izgleda tablice prav nič ne pokvari, pa se avtonomija delovanja lahko podaljša na do 15 ur.

Lenovo_X1_Tablet_Keyboard_s_pisalom

 

Med dodatki po inovativni zasnovi daleč najbolj izstopa modul, ki vključuje miniaturni projektor in vmesnik HDMI. Brez dvoma bo všeč uporabnikom, ki opravljajo cel kup poslovnih predstavitev pri strankah. Dodatni 3D-modul z Intel RealSense kamero pa je namenjen ustvarjalcem, saj lahko z njim še lažje zajamejo okolico v 3D in jo nato na tablici dodatno oblikujejo.

Lenovo_X1_Tablet_Keyboard_z_dodatki

Da se ThinkPad X1 Tablet lahko prelevi v pravcati poslovni prenosnik, poskrbi tipkovnica ThinkPad polne velikosti. Seveda je opremljena z legendarno kroglico TrackPoint in ponuja tri prilagodljive naklone tipkanja. Skupaj s tablico ta kombinacija tehta manj kot 1,1 kg in nudi pravcato izkušnjo ultraprenosnika. Gre tudi za prvo tablico s sistemom Windows, ki že nudi podporo za mobilna omrežja LTE Advanced s superhitro povezljivostjo. Prav tako tablica ThinkPad X1 Tablet premore odstranljivo hrbtno stran za lažje nadgrajevanje vgrajenih komponent.

Lenovo_X1_Tablet_Keyboard_moduliLenovo_X1_Tablet_Keyboard_svincnik

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © Tehnokrat | Vse pravice pridržane. | Newsphere by AF themes.