19. aprila 2024

Tehnokrat

Moč tehnologije.

LG pripravlja cel kup novih monitorjev

2 min read

Na sejmu zabavne elektronike CES 2016 bo LG predstavil najnovejše monitorje UltraWide z razmerjem stranic zaslona 21 : 9 in monitorje z ločljivostjo 4K. Ena izmed zvezd bo bržkone 34-palčni ukrivljeni monitor 34UC98 z razmerjem zaslona 21 : 9, ki že premore priključke Thunderbolt 2. Matrika IPS sliko prikazuje v ločljivosti QHD (3440 x 1440 pik), cilja pa predvsem na ljubitelje večpredstavnosti in iger. Soroden, a malce cenejši je model LG 34UC88.

LG_24MP88-27UD88-34UC98_PC15Z9601

4K ločljivost prinaša monitor LG 27UD68, ki z ostro sliko zagotavlja, da igre ne bodo nikoli več videti enako. Premore tudi tehnologijo FreeSync podjetja AMD za brezhibno igralno izkušnjo brez neželenih pojavov meglenja, zatikanja ali manjkajočih slik. Še za odtenek boljši je model 27UD88, ki prinaša najnovejše priključke USB-C. Omenjenni priključek predstavlja naslednjo generacijo povezljivosti računalnikov, saj monitor uporabnikom omogoča, da prenosnik polnijo enako hitro kot z namenskim kablom in obenem prenašajo podatke s hitrostmi priključka USB 3.0. Ker potrebujejo le en kabel, lahko uporabniki priklopijo prenosnik na zunanji monitor, obenem pa monitor služi tudi za napajanje in odpravi potrebe po več kablih.

Na razstavnem prostoru na sejmu CES bo LG prikazal tudi monitor UltraWide 34UM88. Tudi ta se pohvali s kinematografskim razmerjem stranic 21 : 9, a ravnim zaslonom. Gre za popolni delovni monitor za profesionalne uporabnike, kot so fotografi in grafični oblikovalci, ki se zanašajo na natančno reprodukcijo slike. Širša delovna površina tega monitorja pomeni višjo storilnost, saj imajo uporabniki na voljo večjo delovno površino, na kateri lahko eno ob drugi pregledujejo fotografije in istočasno uporabljajo več aplikacij. Podpora za kable Thunderbolt je nepogrešljiva za ustvarjalce, ki se pri svojem delu srečujejo z velikimi posnetki in video datotekami.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © Tehnokrat | Vse pravice pridržane. | Newsphere by AF themes.