28. aprila 2024

Tehnokrat

Moč tehnologije.

Brezkompromisni brivnik

1 min read

Philipsovi inženirji so poskrbeli, da so njihovi brivniki serije 7000 opremljeni z revolucionarnimi mikrodelci na obročkih rezil. Ti so nadomestili ravne dele, zaradi manj stika s kožo pa ne povzročajo njenih reakcij. Kljub temu brivniki pridno pobirajo vse dlake in zagotavljajo brezhiben izgled kože (brez rdečice ali razdraženosti). Rezila brivnika dlake usmerjajo v idealen položaj za rezanje in tako zanesljivo, a nežno, odrežejo vsako dlako.

S7720 Philips 5 S7510 Philips 6

Za britje ne potrebujemo niti vnaprejšnje priprave. Brivnik, opremljen z litij-ionsko baterijo nudi dve priročni možnosti: enourno polnitev za do 50 minut britja ali pa hitro polnjenje za eno popolno britje. Naša brada bo tako vedno deležna popolnega urejanja v trenutku, ko bomo to potrebovali. Tudi vzdrževanje brivnika je povsem preprosto. Model S7720/26 vsebuje sistem SmartClean, ki z le enim pritiskom na gumb očisti, podmaže in napolni brivnik. Modela S7510 in S7310 pa do čistega preprosto speremo pod tekočo vodo.

S7720 Philips 4

Še ena priročna funkcija brivnikov je zasnova AquaTec, ki omogoča mokro in suho britje. Urejanje je s tem prepuščeno našim osebnim preferencam ali trenutnim potrebam.

S7720 Philips 1

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © Tehnokrat | Vse pravice pridržane. | Newsphere by AF themes.