28. aprila 2024

Tehnokrat

Moč tehnologije.

Toshibinih 30 let izdelave prenosnikov

2 min read

Toshiba je svoj prvi prenosnik izdelala pred 30 leti. V začetku decembra pa je njena evropska podružnica medijem predstavila modelo paleto za prvo polovico 2016.Vrsta novih “satelitov”, kot so Satellite Radius 12, Satellite Radius 14, Satellite Radius 15 in nove različice modelov Satellite C40, Satellite C55, Satellite L50 ter Satellite P50, bo v različnih segmentih iskala svoje kupce. Največji adut bo bržkone promocijska garancija »No Matter What«, ki nudi popolno brezskrbnost v primeru nepričakovanih ali neželenih dogodkov.

Satellite Radius 12

Najbolj prepričljiva sta manjša prenosnika. Toshiba Satellite Radius 12 je prvi 12,5-palčni prilagodljivi prenosnik na svetu, ki je opremljen z zaslonom ločljivosti Ultra HD/4K. Zaslon IPS je barvno umerjen in potrjen s strani laboratorijev Technicolor, prenosnik pa ima nameščeno tudi programsko opremo Chroma Tune for Toshiba, ki omogoča dodatno barvno kalibracijo. Tehnologije za zabavo zaokrožujejo zvočniki harman kardon z zvočno tehnologijo DTS Studio Sound, ki zagotavljajo kombinacijo čistega in naravnega zvoka, bodisi pri gledanju filmov ali poslušanju glasbe. Nova, šesta generacija procesorjev Intel Core i7 v kombinaciji s hitrim pogonom SSD (do 512 GB) in do 8 GB pomnilnika pa poskrbijo, da sistem Windows 10 na Satellite Radius 12 zagotavlja vrhunsko večopravilnost in “poleti”.

Satellite Radius 14
Satellite Radius 14 je prilagodljiva naprava 5-v-1 z diagonalo zaslona 36,6 cm (14”). Ta ima dodano zaščitni sloj, ki se bori proti prstnim odtisom in hkrati omogoča enostavno čiščenje. Izjemna baterija, ki traja tudi do 10 ur, uporabniku omogoča preklapljanje med načini celo dlje, kot traja običajen delovnik, ne da bi jo vmes morali polniti. Možnost izbire do 6. generacije procesorjev Intel Core nudi prvovrstno zmogljivost ob dobri grafiki, poleg tega pa suvereno poganja operacijski sistem Windows 10. Štirijedrni AMD-jevi procesorji, ki so tudi na voljo v tem modelu, pa zagotavljajo visoko učinkovitost ne glede na zadano nalogo.

Satellite_Radius14_L40WC

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © Tehnokrat | Vse pravice pridržane. | Newsphere by AF themes.