23. aprila 2024

Tehnokrat

Moč tehnologije.

Gibčna mobilna delovna postaja

2 min read

Potrebujete prenosnik za resno delo? Prvi pride na misel ThinkPad. Potrebujete prenosnik za zabavo? Tu je Yoga. Kaj pa dobimo, če oba koncepta križamo in dodamo ščepec kreativnosti? ThinkPad P40 Yoga! Lenovo je zopet postavil letvico mogočega še nivo višje. Visokozmogljiva mobilna delovna postaja je namenjena kreativnim profesionalcem, saj omogoča prvorazredno izkušnjo risanja, ob edinstvenih zmogljivostih in zanesljivosti delovanja.

ThinkPad P40 Yoga 1

Vrhunski prilagodljivi prenosnik namreč ponuja izjemno natančnost skiciranja, saj premore na dotik zelo občutljiv zaslon, ki v kombinaciji z odzivnim peresom in tehnologijo Wacom Active ES, pozna kar 2048 nivojev dotika. Skice na IPS-zaslonu ločljivosti 2560 x 1440 pik resnično pridejo do izraza. V sodelovanju s podjetjem Wacom je Lenovo razvil tudi edinstveni gonilnik, ki digitalno izkušnjo skiciranja kar najbolj približa uporabi svinčnika in papirja. Digitalno pero ThinkPad Pen Pro je priloženo novi delovni postaji, uporabniki pa lahko izbirajo med več konicami glede na svoje potrebe skiciranja in risanja.

ThinkPad P40 Yoga 2

Poleg svojih izrednih možnosti skiciranja Lenovo ThinkPad P40 Yoga prinaša brezkompromisne zmogljivosti. Mobilna delovna postaja ima vgrajeno grafično kartico NVIDIA Quadro M500M z 2GB pomnilnika in je certificirana za brezhibno delovanje z vrsto profesionalnih aplikacij. Strojno zasnovo prestavlja šesta generacija procesorja Intel Core i7, do 16 GB delovnega pomnilnika in 512 GB pogon SSD, ki zagotavlja ultrahitro obdelavo podatkov.

ThinkPad P40 Yoga 4

Lenovo je prvič v mobilni delovni postaji uporabil svojo inovativno tipkovnico Lift ‘n Lock, pri kateri se rob okoli tipk samodejno dvigne, ko napravo uporabljamo v tabličnem načinu in tako uporabniku omogoči še bolj udobno delo. Delovna postaja je tako kot vsi ThinkPadi prestala vrsto industrijskih in vojaških preizkusov v najtežjih razmerah, ohišje, izdelano iz naprednih materialov pa je kos vsem izzivom, ki ga čakajo v pisarni in zunaj nje.

ThinkPad P40 Yoga 3

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © Tehnokrat | Vse pravice pridržane. | Newsphere by AF themes.