29. aprila 2024

Tehnokrat

Moč tehnologije.

Sony ponovno izumlja Walkman

1 min read

Sony želi obuditi staro slavo (in prihodke) na glasbenem področju. Na sejmu IFA predstavil je kot sveže orožje predstavil predvajalnik NW-ZX100HN Walkman. Ta prinaša zvok visoke ločljivosti (Hi-Res Audio) ter slušalke s funkcijo digitalnega odpravljanja motenj in šumov. Walkman nove generacije delno ostaja zvest izvirniku, poleg glasbenih datotek formata Hi-Res pa lahko s pomočjo tehnologije DSEE HX tudi obnovi izgubljene podrobnosti datotek mp3 in drugih posnetkov stisnjenega zapisa in posledično kakovost poslušane glasbe približa originalnemu posnetku.

Sony Walkman_ZX100

Tanki Walkman se lahko pohvali tudi z digitalnim ojačevalnikom S-Master HX, razvitim posebej za doseganje zvoka visoke ločljivosti, ki zagotavlja širši frekvenčni razpon glasbe. S-Master HX z enostavno in popolnoma digitalno potjo signala reproducira vse zvočne odtenke in širok frekvenčni razpon formatov visoke ločljivosti. Za razliko od običajnih ojačevalnikov ohranja digitalni signal vse do izhoda zvočnika, s čimer odpravlja motnje. ZX100HN odlikuje še zmogljiv kodek LDAC, ki še olajša (in izboljša) brezžično pretakanje glasbe preko povezave Bluetooth.

Sony Walkman-ZX100

Z zmogljivo baterijo lahko v obsežni glasbeni zbirki uživamo do 45 ur, predvajalnik pa bo na voljo v različicah z do 128 GB notranjega spomina. Vsebuje tudi dodatno režo za pomnilniško kartico microSD (podprte so tudi kartice micro SDXC razkošnih kapacitet).

Sony Walkman ZX100

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © Tehnokrat | Vse pravice pridržane. | Newsphere by AF themes.