19. aprila 2024

Tehnokrat

Moč tehnologije.

SPAR MOBIL – za šparovne

2 min read

Na sceni mobilne telefonije imamo novega igralca. Družba Spar Slovenija se je po vzoru avstrijske matice odločila za vlogo t. i. virtualnega operaterja in bo v mobilnem omrežju Telekoma Slovenije ponujala cenovno dostopno predplačniško mobilno telefonijo. Prednosti, ki jih SPAR MOBIL prinaša na trg, sta predvsem ugodna cena in priročnost storitev, saj je mogoče nakup SIM-kartice in polnitev računa opraviti na blagajnah vseh trgovin Spar in megamarketov Interspar.

SPAR MOBIL logo

SPAR MOBIL je namenjen vsem, ki potrebujejo hitre in enostavne rešitve za vsakodnevno mobilno komunikacijo. Osnovni paket prinaša ugodno tarifo po ceni 6,6 centa na enoto, ki je enaka minuti pogovora, SMS-sporočilu ali 1 MB prenosa podatkov. Za vse, ki želijo svojo mobilno izkušnjo nadgraditi, veletrgovec tudi 30-dnevne pakete za zakup dodatnih enot in prenosa podatkov, ki jih je mogoče aktivirati enostavno preko SMS-sporočila. Tako lahko s SPAR MOBILOM uporabniki za le 6,99 EUR zakupijo kar 1500 dodatnih enot in jih porabijo po svojih potrebah. Pakete je mogoče uporabljati takoj po nakupu in brez pogodbe. Ne vključujejo mesečne naročnine, vezave ali priključne takse in omogočajo popoln nadzor nad porabo. Poleg tega so uporabniki, tudi če je račun prazen, dosegljivi še 90 dni od zadnje polnitve. Mogoča je ohranitev obstoječe številke, katere prenos na paket SPAR MOBIL po prejetju izpolnjenega obrazca traja samo en delovni dan. Na voljo je tudi podatkovni paket, ki 30-dnevni prenos 3 GB podatkov ponuja za vsega 5,99 EUR. Edini minus predplačniške ponudbe SPAR MOBIL je ta, da je omejen s starejšima mobilnima omrežjema 2G in 3G, najvišja hitrost prenosa podatkov je do 4 Mb/s v smeri k uporabniku in do 1 Mb/s v smeri od uporabnika.

SPAR MOBIL ponudba

Kot vse kaže, bo SPAR MOBIL do nadaljnjega ostal le pri predplačniških paketih, saj bi sicer s paketi s podobno vrednoteno naročnino močno razburkal domačo ponudbo, kjer najbolj cenovno občutljiv del uporabnikov obvladujeta ponudnika Izimobil in Bob. Si pa uporabniki pametnih telefonov s sistemom Android že lahko uredijo skripto, ki poskrbi za ustrezno polnitev računa vsakih 30 dni in jim tako uporabniško izkušnjo približa razmerju z naročnino.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © Tehnokrat | Vse pravice pridržane. | Newsphere by AF themes.