16. aprila 2024

Tehnokrat

Moč tehnologije.

Mojster podaljševanja dometa

1 min read

Bržkone smo že vsi naleteli na težavo s šibkim brezžičnim signalom, ki nam je pokvarila urico ali dan. Nemško podjetje AVM se je temu odločilo narediti konec. Brezžični virtuoz
FRITZ!WLAN Repeater 1750E je več kot le podaljševalnik brezžičnega signala, saj prinaša rešitve, ki jih v tovrstnih napravah še nismo videli.

FRITZ!WLAN Repeater 1750E 1

Tako zna kot prvi na svetu sočasno podaljševati signale brezžičnih omrežij v dveh frekvenčnih pasovih – 2,4 in 5 GHz, v navezi s sodobnim usmerjevalnikom standarda 802.11ac (npr. FRITZ!Box 7490, 7390 ali 3490) pa zmore hitrosti do 1300 Mbit/s. V podaljševalnik vgrajena umetna pamet stalno spremlja tudi kakovost signala in vedno izbere najhitrejšo in najbolj učinkovito pot za prenos signala med usmerjevalnikom in drugo povezano napravo.

FRITZ!WLAN Repeater 1750E 2

Za piko na i pa poskrbi v FRITZ!WLAN Repeater 1750E vgrajena klasični vmesnik LAN za priklop ožičenih naprav, vrata omogočajo gigabitne hitrosti. Na ta način gospodinjstvo ali manjše pisarniško okolje elegantno poskrbi za omreženje večjega števila naprav – žično ali brezžično, predvsem pa hvale vredno. Uporabne novotarije imajo tudi svojo ceno, ta se v primeru AVMjevega brezžičnega virtuoza spogleduje že s trimestno številko.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © Tehnokrat | Vse pravice pridržane. | Newsphere by AF themes.