25. aprila 2024

Tehnokrat

Moč tehnologije.

Lenovo dviga nivo vstopnih tablic

1 min read

Novi tablici iz družine A Series dokazujeta, da so lahko tudi cenovno dostopne tablice še kako uporabne. Premoreta namreč hitro povezljivost v mobilna omrežja LTE ter zvočno tehnologijo Dolby Atmos za pristnejše predvajanje zvočnih vsebin.

tab 2 a10_01

TAB 2 A10-70 je digitalna zverina za multimedijske zanesenjake, saj blesti pri predvajanju multimedijskih vsebin ali resnem delu. Večina uporabnikov tablice uporablja za sproščanje ob uživanju v digitalnih vsebinah ali igrah, ki so na 10,1-palčnem zaslonu polne visoke ločljivosti (Full HD) videti odlično. Z enim polnjenjem baterije ta kompaktna tablica še vedno obljublja do 10 ur avtonomije. Za dobre zmogljivosti skrbi štirijedrni procesor MediaTek, ki mu ukazuje operacijski sistem Android 4.4. Dvopasovna tehnologija Wi-Fi in možnost povezovanja v mobilna omrežja LTE pa zagotavljata neprekinjeno povezljivost. Na hrbtni strani kraljuje kamera ločljivosti 8 milijonov pik.

a8_tilt_fight jets_yellow

Manj zahtevni uporabniki bodo odlično postreženi z vstopnim modelom TAB 2 A8. Ta premore 8-palčni zaslon visoke ločljivosti, določeni modeli pa bodo poleg povezave WiFi premogli tudi povezljivost LTE. Modeli z modemom LTE premorejo kar dve reži za kartice SIM in tako se TAB 2 A8 lahko prelevi tudi v večji telefon. Tablica je kos vsakdanjim izzivom uporabnikov, saj eno polnjenje baterije zadostuje za 8-urni delavnik in to ob skromni teži vsega 360 gramov.

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © Tehnokrat | Vse pravice pridržane. | Newsphere by AF themes.