19. aprila 2024

Tehnokrat

Moč tehnologije.

Izdelovalci iger, pozor, prihaja Četrti Nordeus Hackathon

2 min read

Ustvarjalec najpriljubljenejše športne videoigre na svetu sredi decembra v Beogradu organizira četrto tekmovanje v hitrem programiranju videoiger. Najboljše čakajo bogate nagrade!

Nordeus, podjetje, ki je ustvarilo igro Top Eleven – Be a football manager, najbolj priljubljeno spletno športno igro na svetu, organizira četrti Nordeus Hackathon, tekmovanje v hitri izdelavi videoiger, in k prijavi vabi vse zainteresirane ekipe in posameznike. Letošnje tekmovanje bo 13. decembra, vsi udeleženci pa bodo imeli 24 ur časa, da v prostorih Nordeusa v Beogradu izdelajo videoigro. Vsi se bodo potegovali tudi za izjemno bogate nagrade, saj nagradni sklad presega 10.000 evrov!

h41

V izdelavi najboljše videoigre na določeno temo, ki bo razglašena na dan tekmovanja, bo tekmovalo 12 ekip. Zmagovalci bodo za svoj trud in znanje dobili bogate nagrade, med drugim tablične računalnike, prenosne telefone, igralne konzole, gaming opremo in drugo. Vsi udeleženci oziroma ekipe bodo dobili svoj prostor, opremo za delo, hrano, pijačo in vse drugo, kar bodo potrebovali, da se bodo lahko čim bolj osredotočili na izdelavo iger. Po potrebi se bodo lahko tudi sprostili ob videoigrah, biljardu ali namiznem nogometu v sobi za relaksacijo. Po 24 urah bodo ekipe predstavile svoje igre v kratkih, petminutnih predstavitvah, žirija pa bo izbrala tako zmagovalce po kategorijah kakor tudi skupnega zmagovalca tekmovanja.

Čeprav so za vse zmagovalce zagotovljene bogate nagrade, je cilj Hackathona, da udeleženci pokažejo znanje, inovativnost, ideje in sposobnost za delo pod pritiskom in v realnem poslovnem okolju. Poleg tega je globalna naloga Hackathona, da pokaže, da so tudi v naši regiji nadarjeni programerji in oblikovalci, ki ne zaostajajo za svetovnimi. Organizator izbrani ekipi oziroma ekipam iz Slovenije krije tudi stroške prevoza in udeležbe na tekmovanju!

IMG_1331

Vsi udeleženci (ekipe ali posamezniki), ki se želijo prijaviti, naj obiščejo spletni naslov www.nordeushackathon.com, kjer najdejo tudi več podrobnejših informacij o samem tekmovanju. Časa za prijavo je le še šest dni …

IMG_1341

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © Tehnokrat | Vse pravice pridržane. | Newsphere by AF themes.