29. aprila 2024

Tehnokrat

Moč tehnologije.

Newegg se širi v Anglijo in Avstralijo

1 min read

Že februarja sem imel na sejmu MWC priložnost poklepetati z direktorjem prodaje spletnega velikana newegg.com, ki mi je omenil, da bo ta svojo dejavnost selil tudi v Evropo. Danes se je to dejansko zgodilo!

Newegg logotip

Newegg.com je namreč ena najbolj priljubljenih ameriških spletnih trgovin s tehničnim blagom ter računalniško opremo. Med uporabniki je priljubljena predvsem zaradi nizkih cen in zanesljive dostave. Od danes pa bodo lahko izdelke omenjene trgovine naročali tudi prebivalci Anglije ter Avstralije. Neweggova mednarodna širitev se tako v prvi fazi drži angleškega jezikovnega področja, a verjamem, da ne bo ostalo zgolj pri tem. Ker pa gre za velik logistični podvig (ne le pri prodaji, temveč tudi pri podpori, službi za reklamacije, servisu …), je ponudba izdelkov sprva omejena, a bo iz meseca v mesec bogatejša.

Newegg spletna stran

Neweggova ponudba izdelkov je sedaj torej še bližje Slovencem, saj te iz Anglije vseeno pridobimo precej lažje kot iz ZDA. Vse, kar moramo spremljati, je oznaka “Newegg Global Eligible”, ki označuje dejstvo, da bo lahko posamezen izdelek poslan tudi na otok. Od tam pa ga lahko prejmemo s pomočjo storitve www.cheaperandmore.com ali podobnih.

Newegg Global

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © Tehnokrat | Vse pravice pridržane. | Newsphere by AF themes.