24. aprila 2024

Tehnokrat

Moč tehnologije.

Dobrodošli na spletnem dnevniku Tehnokrat.si.

Na tej strani boste našli obilo svežih informacij, zgodb in drugih idej iz sveta računalništva, informatike, mobilnih rešitev in storitev ter avtomobilizma.

Uživajte v branju.

Miran Varga

Tehnokrat uvodna

O spletnem dnevniku
Spletni dnevnik Tehnokrat je zloženka iz besed tehnologija in kratos (grška beseda za moč). Prispevki, objavljeni na strani Tehnokrat.si v kar najširši meri obravnavajo vpliv sodobne tehnologije ter njene uporabniške izkušnje na posameznika in/ali družbo.

Opomba: Za tehnokrate so sicer pogosto označeni tudi uslužbenci državne ali druge nadzorne (regulatorne) službe, ki svoje delo opravljajo kruto in dosledno v skladu z veljavnimi pravili, čeprav so ta pogosto nelogična, sama sebi namen in v praksi povsem odveč. Spletni dnevnik Tehnokrat.si z njimi razen imena, seveda, nima nobene povezave.

O avtorju
Miran Varga je človek, ki se zaveda moči (in nemoči) tehnologije. Je novinar, ki razume tehnologijo in njeno vlogo v svetu. Je avtor številnih strokovnih prispevkov, objavljenih v številnih časopisih, revijah in strokovnih publikacijah, svoje znanje pa nesebično deli tudi z bralci spletnega dnevnika Tehnokrat.si.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © Tehnokrat | Vse pravice pridržane. | Newsphere by AF themes.