20. aprila 2024

Tehnokrat

Moč tehnologije.

Synology SA3600 NAS

2 min read

Družba Synology Inc. je predstavila sistem za hrambo podatkov SA3600, najnovejšo napravo iz serije zmogljivih in vsestranskih strežnikov NAS s skupno kapaciteto hrambenega prostora, ki jo merimo v petabajtih. SA3600 je zasnovan za najtežja opravila in omogoča nadgradnje tudi za prihodnji razvoj. Podjetjem ponuja stroškovno učinkovito rešitev za dostop do hitrega lokalnega hrambenega prostora za podatke.

»Serijo SA smo zasnovali kot odgovor na vse večje povpraševanje po lokalnih rešitvah za hrambo podatkov, ki ponujajo veliko kapaciteto hrambenega prostora,« je izjavil Michael Wang, produktni vodja pri Synology Inc. »SA3600 zagotavlja ogromno kapaciteto in zmogljivo rešitev za izpolnjevanje vedno večjih zahtev po procesorski moči, ki omogoča lažjo preobrazbo računalniške podpore v večjih podjetjih.«

Vsestranska arhitektura za pospešeno delo
SA3600 poganja 12-jedrni procesor Intel Xeon in ga je mogoče razširiti na 180 pogonov. SA3600 ponuja zmogljivost shranjevanja v petabajtih, ki je primerna za obsežna opravila nadzora ali videoprodukcijo. Podpora za 2,5 in 3,5-palčne pogone SAS / SATA povečuje prilagodljivost in izbiro ponudnika diskov, kar prispeva k zmanjšanju skupnih stroškov lastništva (TCO).
• Zmogljivost: več kot 5.500 MB / sekvenčnega pretoka in 176.000 IOPS.1
• Prilagodljivost: do 1.536 TB pomnilniške zmogljivosti s 7 razširitvenimi enotami.2
• Vgrajena 10GbE mrežna povezava: 2 x 10GbE in 4 x 1GbE Ethernet vrata.
• Razširitev PCIe 3.0: dve PCIe reži za dodatno podporo mrežne kartice.
• Pripravljen na virtualizacijo: certificiran za VMware® vSphere ™, Microsoft® Hyper-V®, Citrix® XenServer ™ in OpenStack Cinder.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © Tehnokrat | Vse pravice pridržane. | Newsphere by AF themes.