16. septembra 2024

Tehnokrat

Moč tehnologije.

Aura iz Lenova za bolj prilagodljivo računalništvo

3 min read

Prenosniki Lenovo Aura Edition so rezultat večletnega sodelovanja z Intelom, ki uporabnikom ponuja vrhunsko izdelavo, oblikovanje in inovativne tehnologije. Poleg poslovno naravnanega Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 13 Aura Edition napredne uporabnike nagovarja vitek prenosnik Lenovo Yoga Slim 7i Aura Edition (15“, 9). Gre za računalniško utelešenje vrhunske izdelave in inovativne tehnologije, saj ponuja edinstveno mešanico funkcij, prilagojenih za izboljšanje uporabniške izkušnje.

Inovacije obsegajo:

  • Pametni načini Smart Modes: Prenosni računalniki Lenovo Aura Edition uporabnikom omogočajo večji nadzor nad prilagodljivostjo računalnika z uporabo pametnih načinov, ki se sproti prilagajajo potrebam uporabnika, naj gre za delo, sprostitev, ustvarjanje ali kaj drugega. Pametni načini dinamično prilagajajo zmogljivost in sistemske nastavitve ter zagotavljajo optimalne pogoje za katero koli dejavnost.
  • Pozornost (Attention Mode): Ko je produktivnost najpomembnejša, način Pozornost uporabnikom omogoča, da posebej blokirajo moteča spletna mesta, tako da se lahko osredotočijo na nalogo, ki jo opravljajo.
  • Dobro počutje (Wellness): Vključuje funkcije za dobro počutje, zaščito oči in opozarjanje na držo, ki preprečujejo utrujenost in uporabnike opozarjajo na odmore, s čimer pomagajo ohranjati zdravje oči in držo telesa v središču pozornosti, ko so v delovnem območju.
  • Sodelovanje (Collaboration): Nabor nastavitev, zasnovanih za izboljšanje izkušenj pri video klicih, vključno z izboljšanjem slabše svetlobe, virtualnim predavateljem in zameglitvijo ozadja, ki povečujejo jasnost in udobje pri sodelovanju z drugimi.
  • Ščit (Shield): Vključuje funkcije, kot so opozorila o zasebnosti, varovanje zasebnosti in samodejni poziv VPN, ki pomagajo zagotoviti varnost pri delu z občutljivimi podatki.
  • In končno, ko računalnik uporabljate daleč stran od električne vtičnice, je avtonomija baterije najpomembnejša. Uporabniki imajo hiter dostop do nastavitev porabe energije, ki pomagajo optimizirati trajanje baterije in zmogljivosti ter tako podaljšati čas med polnjenji.
  • Smart Share: Omogoča nemoteno izmenjavo fotografij med pametnimi telefoni in prenosnimi računalniki. Uporabniki se lahko preprosto dotaknejo podprtega pametnega telefona na robu zaslona, prenosni računalnik pa samodejno zažene aplikacijo Smart Share v računalniku in pametnem telefonu, kar omogoča preprost prenos zadnjih fotografij med napravami z vlečenjem in spuščanjem. Podprti sta tudi platformi iOS in Android.
  • Smart Care: Ponuja podporo in odpravljanje težav v realnem času s strani resničnih Lenovo tehnikov, ki so dostopni prek računalnika in telefona. Preko storitve Lenovo Premium Care Service2 lahko uporabniki za pomoč pokličejo podporo v živo v klepetu ali po telefonu, ki ponuja tudi podporo na ravni postreščka.

Z napravami Lenovo Aura Edition je Lenovo želel zagotoviti več kot le tehnične inovacije; s poudarkom na stičišču človeka in tehnologije prenosniki Lenovo Aura Edition ne omogočajo le bolj produktivnega in učinkovitega računalništva, temveč tudi bolj udobnega in prijetnega.

Lenovo Yoga Slim 7i Aura Edition (15”, 9) v barvi Luna Grey

Prenosnik Lenovo Yoga Slim 7i Aura Edition (15“, 9) je poleg funkcij Lenovo Aura Edition premore tudi certifikat Intel Evo Edition, saj ga poganjajo procesorji Intel Core Ultra (serija 2) z 8-jedrnim hibridnim procesorjem in visoko zmogljivo grafiko (GPE) za gladko in učinkovito delovanje pri zahtevnih opravilih. Nevronska procesna enota (NPE) zagotavlja do 48+ TOPS in pospešuje aplikacije z umetno inteligenco za ustvarjalce, ki potrebujejo računalniške zmogljivosti, podprte z umetno inteligenco. Prenosnik z do 32 GB 8533 MHz pomnilnika uporabnikom omogoča nemoteno opravljanje več opravil hkrati, do 1 TB pogon SSD pa zagotavlja dovolj prostora za večje datoteke in hiter dostop do podatkov. Baterija z zmogljivostjo 70 WHr, ki je zasnovana za daljše ustvarjalne seanse, zagotavlja, da lahko uporabniki med polnjenji delajo na svojih projektih dlje časa.

Povezljivost je brezhibna s tehnologijama Wi-Fi® 7 in Bluetooth® 5.4, ki omogočata hitre in stabilne brezžične povezave. Številni priključki, vključno s Thunderbolt™ 4, zagotavljajo vsestranske možnosti za priključitev perifernih naprav, hiter prenos podatkov in razširitev zmogljivosti prenosnika. Zaradi teh lastnosti je Yoga Slim 7i Aura Edition izjemna izbira za uporabnike, ki pri svojih ustvarjalnih prizadevanjih zahtevajo visoke zmogljivosti, osupljivo sliko in zanesljivo povezljivost.

Prenosnik ima tudi certifikat o ogljični nevtralnosti in je tako kot vsi prenosniki Lenovo Yoga opremljen z brezplačno dvomesečno članarino za Adobe Creative Cloud.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright © Tehnokrat | Vse pravice pridržane. | Newsphere by AF themes.